Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da bitiyor Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da bitiyor
  Edinilen bilgiye göre, bugün akşam saatlerinde İlbade Mahallesi 233 Sokak’ta bulunan Zeki Serdin’e ait evde belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangında alevler tüm evi sararken evde bulunanlar kendilerini dışarı attı. Büyüyen yangın daha sonra aynı sokakta bulunan bitişik 3 eve daha sıçradı. Denizli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ihbarın ardından kısa sürede yangın bölgesine gelerek söndürme çalışmalarına başladı. Yangının bulunduğu sokağın dar olması sebebiyle ilk müdahalede büyük zorluk çeken ekipler, alevlerin başka evlere sıçramasını engelleyip, kısa sürede kontrol altına aldı. Mahalledeki vatandaşların büyük korku yaşadığı yangında can kaybı yaşanmazken, sağlık ekipleri de her ihtimale karşı bölgede hazır bekledi. Yangın sebebiyle mahallede elektrik kesilirken, itfaiye ekipleri evlerdeki alevleri tamamen söndürerek soğutma çalışması yaptı. 
Görgü tanıkları, bir anda alevlerin yükseldiğini ve bir evi tamamen etkisi altına aldıktan sonra diğer evlere sıçradığını söylediler.
İtfaiye erleri söndürme çalışmalarından sonra dışarı çıktıklarında kendilerine su ve ayran verildi.
Polis yangınla ilgili soruşturma başlatırken, yangında Turan Delen, Zeki Serdin, Abdülkadir Solak ve Dilaver Uz’a evlerin zarar gördüğü belirtildi.

İzmir haber

Editör: TE Bilişim