Manisa Lalesini Koparmanın Cezası 387 Bin 142 TL. Manisa Lalesini Koparmanın Cezası 387 Bin 142 TL.
  Gaziantep’te bomba yüklü aracın patlaması sonucu 9 kişinin yaşamını yitirdiği 64 kişinin de yaralandığı terör saldırısından bir dram ortaya çıktı. Eşi Yakup Erdem (52) ile birlikte bir yakınlarının nişanına gitmek isteyen Fatma Erdem minibüse bindi. Minibüs, Karşıyaka semti Şoför Ali Caddesi’nde ilerlediği sırada Korutürk Caddesi’ndeki Şehitkamil Emniyet Müdürlüğü Karşıyaka Polis Merkezi önünde büyük bir patlama oldu. Patlamanın ne olduğunu öğrenmeye çalışan Fatma Erdem (49), çevredekilerin '7-8 şehit var' söylemleri üzerine şok geçirerek Gaziantep Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi’ne hastanesine kaldırıldı.
İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Mali Şube’de görev yapan oğlu Gökhan Erdem’in polis olduğu için şok geçiren Fatma Erdem, kaldırıldığı hastanede beyin ölümü geçirerek hayatını kaybetti. Ailesi tarafından iki karaciğeri, kalp, böbrek ve pankreas organı bağışlanan Erdem, memleketi Adıyaman’ın Besni ilçesine bağlı Sarıyaprak beldesinde toprağa verildi.
Eşi Yakup Erdem yaptığı açıklamada, “Girdiği şoktan dolayı beyin kanaması geçirdi. En yakın tıbbi merkezine götürdük. Her şeyin yapılmasından sonra beyinde ürem oluştuğunu söylediler. Daha sonra gece üç sıralarında organ bağışında bulunduk Binlerce milyonlarca insan organ nakli bekliyor. Organ bağışının bütün insanların yapmasını dileriz” dedi.
Fatma Erdem’in kardeşi Muzaffer Öncel ise, "Örnek olmak istedik. Herkesi teşvik etmek istedik. Doktor heyeti ile birlikte beyin ölümünün gerçekleştirildiğini bize söyledi. Geri dönüşümü olmayan hastamızın artık bundan sonra kesinlikle iyileşemeyeceğini beyin ölümünün gerçekleştiğini söylediler. Bizlerde ailece görüştük böyle hayırlı bir işi. Zaten kendiside sağ olsaydı bu organ bağışına destek verirdi. Ülkemizin her zamankinden çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı vardır. Ülkeleri dış savaşlar yıkmaz. İç terör belası yıkar. Mübarek Ramazan Bayramını kana bulayan bu hainleri şiddetle ve nefretle lanetliyorum. Bu ülke birlik ve beraberlik içerisinde sürece er yada geç bu terör belasını Allahın izniyle def edecektir” dedi.

İzmir haber

Editör: TE Bilişim