Çanakkale'de ki Orman Yangını Köylere Ulaştı Çanakkale'de ki Orman Yangını Köylere Ulaştı
3 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla her yerde aranan seri katil zanlısı Atalay Filiz, İzmir'de düzenlenen nefes kesen operasyonla yakalandı
İstanbul'da 1 kişiyi, Ankara'da ise 2 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla günlerdir her yerde aranan ve en son İzmir'de ortaya çıkan seri katil zanlısı Atalay Filiz, İzmir'in Menderes ilçesinde ortaya çıktı. Bir ihbarı değerlendiren Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, zanlının bir minibüste olduğunu tespit etti. Kısa sürede onlarca polis ekibi olay yerine sevk edildi. Seyir halindeki minibüs polis ekipleri tarafından durdurularak, Atalay Filiz yakalandı. Operasyon sırasında yoğun güvenlik önlemleri alındı. Günlerdir her yerde aranan zanlı, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

İLK İFADESİNE ULAŞILDI 
Filiz'in İzmir'de en son görüldüğü 31 Mayıs tarihinden beri Özdere'de arazide yaşadığı öğrenildi. Filiz ilk ifadesinde göçmenlerle birlikte Yunanistan'a geçmeye çalıştığını ancak bunu başaramayınca yeniden Menderes'e dönmek için yola çıktığını söylediği öğrenildi.

Seri katil ifadesinde, çevredeki bitkileri ve kurbağa yiyerek yaşadığını söyledi. Bu arada Filiz'in üzerinde sahte 4 nüfus cüzdanı ve 3 ehliyetin bulunduğu da belirtildi.
Editör: TE Bilişim