Çanakkale'de ki Orman Yangını Köylere Ulaştı Çanakkale'de ki Orman Yangını Köylere Ulaştı
Daha fazla bilince erişmeyi kolaylaştırmak için tasarlanan prosesler ve araçlar bütününü ifade eden Access Consciousness ilk basamağı Bars çalışmasıdır. Kafamızdaki 32 noktaya hafif dokunuşlarla yapıian enerji çalışması Access Bars, yargılardan uzaklaşmak için, olumlu veya olumsuz bizi kilitleyen, daha ötesine geçmemize izin vermeyen her türlü durum, duygu ve düşünceden bizi sıfır noktasına taşımayı sağlayan çok etkili bir araç olarak değerlendiriliyor. Dünyada yaklaşık 173 ülkede uygulanan yöntem Türkiye’de 10 yıldır uygulanıyor. Huriye Evrim Akdağ fibromiyalji ve meniere rahatsızlıklarının şifalanması için alternatif yöntem arayışı sürecinde Access Bars ile tanışmış ve sonrasında bu yöntemin eğitimlerini alarak Bilinçle Yaşam Akademisi’ni kurmuştur. Huriye Evrim Akdağ, Türkiye’nin hemen her ilinde eğitim, seans ve seminerler düzenliyor.

VÜCUDUMUZUN ANTİVİRÜS PROGRAMI
 Bilinçle Yaşam Akademisi kurucusu Enerji ve Bilinçaltı Uzmanı Huriye Evrim Akdağ, “Yaptığımız seanslarda vücudunuzda bulunan elektrik yükünü boşaltıyoruz. Her bir barda (para, beden, bakış açısı, değer yargısı, ilişkiler, şifa vs.) biriken negatif enerjiyi vücudunuzdan atmanıza yardımcı oluyoruz. Beynimizin bir bilgisayar gibi çalıştığını biliyoruz;  bütün her şey, bilgisayara kaydedildiği gibi beynimize de kaydediliyor. Nasıl ki bazen bilgisayara virüs giriyor, bilgisayar yavaşlıyor, duruyor, çalışamaz hale geliyor. Bu durumu değiştirmek için antivirüs programları kullanılıyorsa Access Bars da vücudumuz için bir antivirüs görevi görüyor” dedi. 

KORKULARINIZDAN KURTARIYOR
Access Bars’ın hafıza silme yöntemi olmadığının altını çizen Akdağ, “Burada yaptığımız şey kişide tramvaya sebep olan duygu, düşünce ve hisleri silmek. Örneğin; çocukluğunda köpek ısırmış birinin o anda yaşadığı korku ve acı hissini temizliyoruz. O kişi kendisini köpeğin ısırdığını unutmuyor. Ancak o anda yaşadığı acı ve korkuyu unutuyor. Seanslardan sonra artık sokakta gördüğü köpeklerden korkmuyor” diye konuştu.

DAHA ÇOK MUTLULUK VE NEŞE
Access Bars seanslarından sonra kendisine olan sevgisinin ve güveninin arttığını, daha mutlu bir insan olduğunu, o nedenle 15 yıldır sürdürüğü öğretmenlikten ayrılarak bu alanda çalışmaya başladığını vurgulayan Akdağ, sözlerini şöyle sürdürdü; “15 yıldır devam ettiğim öğretmenliği bırakıp tamamen bireysel enerji ve bilinçaltı uzmanlığına devam etmeyi seçtim. Bu bende daha çok mutluluk ve neşe yarattı. Access Bars ile düşüncelerinizi, bakış açınız değiştir. Bu kalıcı bir temizlik. Etkileri anda ortaya çıkmaya başlasa da 3 hafta sürer. Süreç herkeste farklı işliyor." dedi

DİĞER EĞİTİM VE SEMİNERLER
Huriye Evrim Akdağ, Access Consciousness'in Access Facelift ve Access Beden Süreçlerinin de oldugunu; Facelift ile 20 seansta 10 yaş gençleşme sağlanabileceğini dile getirdi ve uygulama alanlarını şu şekilde açıkladı; “Burada sadece yüzde olan bir gençleşme değil tüm bendende ve bütün organlarda bir gençleşme söz konusu. Bu uygulama ile bedendeki çeşitli hastalıklar da şifalanabilir. Uygulama kilo vermede ve sigarayı bırakmada da etkili.” Akdağ, Bilinçli Kilo Verme, Para Realitesini Değiştirme, Mutlu İlişkiler ve Sigara Bırakma seminer ve workshopları düzenlediğini de belirtti. 
Editör: TE Bilişim