Turabi Survivor'a Veda Etti Turabi Survivor'a Veda Etti
 Kuşadası İmbat Otel’de gerçekleşen gizli nikah töreninin belgesi niteliğindeki nikah defteri ortaya çıkarken, Ünlü oyuncu ile Ali Can Özbaş’ın nikahından hem Özbaş, hem de Cumbul’un diğer aile fertlerinin bulunmazken, nikahta avukat, nikah memuru ve iki şahitle birlikte toplam 6 kişinin katıldığı belirlendi. 

MELTEN CUMBUL GELİNLİK GİYMEDİ

Uzun süredir aşk yaşayan ancak ailelerin ilişkilerine karşı olduğu Meltem Cumbul ile Ali Can Özbaş arasındaki aşk, dün gece Kuşadası’nda kıyılan gizli nikah ile resmiyet kazanmıştı. Ailelerine haber vermeyen Meltem Cumbul ile Ali Can Özbaş’ın nikah işlemlerini ünlü oyuncunun avukatı büyük bir gizlilik içerisinde yürütmüştü. Gizlilik içerisinde yürütülen işlemlerin ardından Özbaş ailesinin Kuşadası’nın Kadınlar Denizi’ndeki 5 yıldızlı İmbat Otel’inde bir araya gelen çiftin nikahını Kuşadası Belediyesi Evlendirme Memuru Şükran Gedik kıyarken, nikah şahitliklerini ise Fırat Tolgalı ile Halil Olcan Akdeniz yapmıştı. Meltem Cumbul’un gelinlik giymediği, Ali Can Özbaş’ın da spor elbiseyle yer aldığı nikah sırasında Bodrum’da olan Ali Can Özbaş’ın turizmci babası Erol Özbaş ve dedesi Ali Rıza Özbaş ise nikahı duyunca büyük şok yaşadı. Melten Cumbul ile ilişkisine onay vermedikleri çocuklarının kendi otellerinde nikah kıydığını öğrenen baba ve dede, nikaha karşı olduklarını ve böyle bir evliliğe resmiyet kazansa da izin vermeyeceklerini söylediler.

ARALARINDA 12 YAŞ FARK VAR



Aralarında 12 yaş fark olan Alican Özbaş ve Meltem Cumbul’un geçmişlerinde fırtınalı aşk ve evlilik yaşamları var. İmbat ve Blu Sky Otelleri’nin sahibi Erol Özbaş’ın oğlu, VIP Turizm’in ortaklarından Aydın Osman Erkan’ın torunu Alican Özbaş, 2009 yılının ekim ayında Nurettin Hasman’la Güliz Onursal’ın ikizlerinden Merve Hasman’la evlenmişti. Ancak mutlulukları kısa sürdü, çift dört ay sonra boşandı. Merve Hasman ayrılığın ardından Berk Suyabatmaz’la yeni bir aşka yelken açarken, Alican Özbaş ortalardan kayboldu. Meltem Cumbul ise 2003 yılında da iç mimar Çağlayan Tuğal ile gizlice evlenmiş ve bu evlilik 2 yıl sürmüştü.

BABA EROL ÖZBAŞ DA AJDA PEKKAN İLE UZUN SÜRE AŞK YAŞAMIŞTI

Kuşadası’nın ünlü turizmcilerinden, 5 yıldızlı İmbat ve Grand Blue Sky Otelleri’nin sahibi Erol Özbaş’ın oğlu. Baba Erol Özbaş da bir dönem adı Ajda Pekkan ile aşk dedikodularına karışmış ve daha sonra dini nikah kıydıkları gerekçesiyle haklarında savcılık tarafından soruşturma açılmıştı. Gazetecilere dini nikah kıydıklarını açıklayan Erol Özbaş ve Ajda Pekkan, Kuşadası Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan soruşturma sırasında ise dini nikah kıydıklarını inkar etmiş ve dava düşmüştü.


Editör: TE Bilişim