Anadolu Üniversitesi Haberleri

Anadolu Üniversitesi haberleri ve güncel Anadolu Üniversitesi gelişmeleri, Anadolu Üniversitesi ile ilgili tüm video, Anadolu Üniversitesi fotoğrafları ve Anadolu Üniversitesi haberleri İzmir Haber Ajansı | İzmir Haber Son Dakika | Güncel İzmir haber Siteleri | İzmir Haber sitesi reklamları sitemizde


GENEL

Anadolu Üniversitesi’nde, başka bir üniversiteden öğrencilerin kampüs içerisine girmek istemesi üzerine öğrencilerle özel güvenlik görevlileri arasında arbede yaşandı.

SAĞLIK

Anadolu Üniversitesi, önceki gün bir paylaşım sitesinde öğrencisiyle birlikte uygunsuz fotoğrafları yayınlanan öğretim üyesi A.N.T.’nin istifa edip emekliliğini istediğini açıkladı.

EĞİTİM

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nde ikinci üniversite kayıtlarının başladığı ve 25 Ekim’e kadar süreceği bildirildi.

EĞİTİM

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencilerine 2014-2015 öğretim yılından itibaren seçmeli ders olanağı sunulmasının hedeflendiği bildirildi.

EĞİTİM

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Senatosu, bugün başlayan finallere giremeyecek öğrencilere mazeretsiz bir sınav hakkı verdi.

İZMİR HABER

İzmir'de yüzlerce üniversite öğrencisi, öğrenci kimlik kartlarını alabilmek için 2012 yılının son gününde de Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bürolarının önünde...

GENEL

Anadolu Üniversitesi hazırlık sınıfı öğrencileri, üniversitelerinde başlatılan Bologna sistemini protesto etti.