Açılış Haberleri

açılış haberleri ve güncel açılış gelişmeleri, açılış ile ilgili tüm video, açılış fotoğrafları ve açılış haberleri İzmir Haber Ajansı | İzmir Haber Son Dakika | Güncel İzmir haber Siteleri | İzmir Haber sitesi reklamları sitemizde


EKONOMİ

Şişecam, Türkiye’ye 4 milyar TL’lik iki yeni yatırım müjdesi verdi 86 yıllık geçmişiyle Türkiye’nin en köklü kuruluşları arasında yer alan...

İZMİR HABER

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Gaziemir’deki 40 dönüm alan üzerine kurduğu Zeytin Park Yaşam Korusu, "betonarmesiz" doğal yapısı ve modern tasarımıyla İzmirlilerin...

KADIN

''Dünyanın İlk Muhafazakar ve Kadın Temalı AVM’si'' olarak kapılarını ziyaretçilerine açan AVM, Arabesk-Fantezi müziğinin kraliçesi Ebru Yaşar'ı hayranları ile buluşturdu.

İZMİR HABER

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi’nde çalışmalar tamamlanırken, alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek törenle açılacak.

İZMİR HABER

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yeni yolcu gemilerinden 10.’su olan “Sait Altınordu” adı verilen gemi Konak İskelesi’nde düzenlenen törenle ilk seferine başladı.

Ödemiş Haber

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle açılış programı düzenlendi.

İZMİR HABER

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 84. İzmir Enternasyonal Fuarı açılışında özel toplantı sonrası basın mensuplarının sorularını cevapladı.

İZMİR HABER

29 Ağustos Cuma günü kapılarını 83’üncü kez açacak İzmir Enternasyonal Fuarı birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yapacak.

GENEL

Dünyanın en büyük 4. asma köprüsü İzmit Körfez Geçişi planlanan tarihten daha önce tamamlanarak 2015 sonunda trafiğe açılmaya çalışılıyor.

GENEL

Twitter'da yaptığı açıklamada, Vali Mutlu Gezi Parkı'nın yarın açılacağını söyledi.

İZMİR HABER

Aliağa’nın hızlı gelişen yerleşim yerlerinden olan Yeni Mahalle modern düğün salonuna kavuşuyor. Aliağa Belediyesi, Yeni Mahalle Düğün Salonunun temelini 17...