Izmir optimum Haberleri

izmir optimum haberleri ve güncel izmir optimum gelişmeleri, izmir optimum ile ilgili tüm video, izmir optimum fotoğrafları ve izmir optimum haberleri İzmir Haber Ajansı | İzmir Haber Son Dakika | Güncel İzmir haber Siteleri | İzmir Haber sitesi reklamları sitemizde


İZMİR HABER

Kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında birbirinden ünlü isimleri sevenleriyle bir araya getiren İzmir Optimum AVM, bu kez yeni kuşağın genç...

İZMİR HABER

İzmir Optimum’un Ramazan etkinlikleri, kampanya ve özel gösterileri keyifli saatler geçirmek isteyen ziyaretçilerini bekliyor.

İZMİR HABER

Dillerden düşmeyen 'Sor' şarkısı ve 'İnadına Aşk'ın yanı sıra dizi oyunculuğu ile büyük beğen toplayan Cem Belevi, İzmir'de hayranlarıyla buluştu.

İZMİR HABER

İzmir Optimum Outlet Alışveriş Merkezi, genç ve başarılı şarkıcı Tuğba Yurt’u İzmir’deki ilk imza günü ve mini konserinde hayranları ile...

İZMİR HABER

İzmir Optimum Outlet, 3. yaşını karnaval havasında kutladı.

İZMİR HABER

30 Ağustos kutlamaları için özel bir program hazırlayan İzmir Optimum, Zafer Bayramı’nın 92. yıldönümünü “Bando Gösterisi” ile karşılayacak.

Gaziemir Haber

Genç şarkıcı Ayşe Hatun Önal, İzmir Optimum'da düzenlenen Babalar Günü etkinliğinde sevenlerine unutulmaz bir gün yaşattı.

İZMİR HABER

Pop müziğin sevilen ismi Gökhan Özen, İzmir Optimum’da düzenlenen imza gününde sevenleriyle buluştu.

İZMİR HABER

İzmir Optimum Outlet 11 ayın sultanı Ramazan ayında verdiği iftar yemeğinde kent protokolünü ve İzmir medyasını buluşturdu.

İZMİR HABER

12 Mayıs Pazar günü kutlanacak Anneler Günü öncesi İzmir Optimum Outlet’i ziyaret edenler, birbirinden güzel hediyeler kazanacak.

Gaziemir Haber

365 gün süren indirimleri, kampanyaları, etkinlikleri ile ziyaretçi akınına uğrayan Optimum Outlet, bu kez de bursiyer öğrencileri ağırladı.