İZMİR HABER

İzmir de doğalgaz abonesi 300 sayısı bine ulaştı

İzmir’in doğalgaz dağıtım ve işletmesini üstlenen İzmirgaz, 300 bin abone sayısına ulaştı. İzmirgaz Genel Müdürü H. Burçin Yandımata yaptığı açıklamada, başta İzmirliler olmak üzere desteğini esirgemeyen tüm kurum, kuruluş ve İzmirgaz çalışanlarına teşekkür etti.



144 MİLYON DOLAR YATIRIM YAPILDI
Geçen süre içerisinde 144 milyon dolar yatırım yaptıklarını kaydeden Yandımata, “İzmirgaz bünyesindeki 185 personel, işbirliği içinde olduğu birçok altyapı firması, sayıları 400’ü bulan iç tesisat firması, üretici ve pazarlama firmalarıyla birlikte, yaklaşık 6 bin kişiye istihdam yaratarak, İzmir ekonomisine büyük katkı sağlamıştır ve bu katkı artarak devam etmektedir” diye konuştu.

YIL SONU HEDEFİ 400 BİN ABONE
2011 yılında 102 bin abone aldıklarını hatırlatan Yandımata, “2012 hedefimiz 125 bin, toplamda 400 bin aboneye ulaşmak. Geçen sene aldığımız abone sayısını göz önüne aldığımızda bunu da başarabileceğimize inancım tam. İzmirliler doğalgazın avantajlarını anladılar. Biz de yatırımlarımız ve sosyal sorumluluk projelerimizle İzmir’e ve İzmirliye değer katmaya devam edeceğiz. İzmirli vatandaşlarımıza markamıza ve ürünümüze gösterdikleri ilgi ve güvenleri için bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
{ "vars": { "account": "G-9Y3VVX61MK" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }