İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Anık:

Uluslararası Alanda İzmir’e Proje Ödülü Uluslararası Alanda İzmir’e Proje Ödülü

Bornovalı şoför esnafı Başkan Olgun Atila’nın organizasyonunda biraraya geldi. Atatürk Mahallesi’ndeki buluşmaya ilgi yoğun oldu. İzmir Şoförler ve Otomobilciler Derneği Başkanı Celil Anık, “Başkan Atila başka yerlerde olsa çözümü pek mümkün olmayan sorunlarımızı bile çözdü. Küçükpark’daki sorunumuzu her belediye başkanı çözemez. Ama Atila çözdü. Her zaman bizim yanımızda olduğu için ve bize verdiği desteğe çok teşekkür ederiz. İnşallah Başkan Atila yoluna devem eder. Birlikte çalışırız” dedi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın göreve geldiği günden beri aralıksız sürdürdüğü “ortak akıl buluşmaları” devam ediyor. Bu kapsamda Bornova’da görev yapan şoförlerle biraraya gelen Başkan Atila öneri ve istekleri dinledi. Toplantıya İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celil Anık ile Bornova Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Murat Canlı da katıldı. Atatürk Mahallesi’ndeki Dr. Sırrı Aydoğan Kültür Merkezi’ndeki toplantıya ilgi yoğun oldu.

Başkan Atila’ya 4.5 yıl boyunca ne zaman isteler kolaylıkla ulaştıklarını ve sorunlarını çözdüğünü belirten İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celil Anık, “Başkan Atila başka yerlerde olsa çözümü pek mümkün olmayan sorunlarımızı bile çözdü. Küçükpark’daki sorunumuzu her belediye başkanı çözemez. Ama Atila çözdü. Her zaman bizim yanımızda olduğu için ve bize verdiği desteğe çok teşekkür ederiz. İnşallah Başkan Atila yoluna devem eder. Birlikte çalışırız” dedi.

Esnafımızın emrindeyiz

“Ortak Akıl” toplantılarını toplumun tüm kesimleriyle yaptıklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila şöyle konuştu: “Esnafımızın çeşitli kesimleriyle de bir araya geliyoruz. Esnafımız bizim baş tacımız. Esnafımızı kalkındırırsak, ülkemizi kalkındırmış oluruz. Biz kentimizin kalkınması için projeler gerçekleştirdik. Bornova markasını ileriye götürmek için hep birlikte çalışıyoruz. Şoför esnafımız da bizim için çok önemli. Biz tüm esnafımızın emrindeyiz.”

Editör: TE Bilişim