Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği İzmir Şubesi, üniversite yıllarında birlikte olduğu gençleri bu yıl da meslek sahibi olarak geleceğe uğurladı.

Cemil Tugay; İzmir'i Kazandık Cemil Tugay; İzmir'i Kazandık

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) İzmir Şubesi, 10’uncu yılından bu yana, üniversite yıllarında birlikte olduğu gençleri, meslek sahibi olarak geleceğe uğurluyor. ÇYDD İzmir Şubesi, 2017-2018 Mezuniyet Şenliği’ni ise Ege Üniversitesi Konukevi Bahçesi’nde gerçekleştirdi.

Bir gençlik şöleni biçiminde geçen gecede konuşan ÇYDD İzmir Şube Başkanı Gönül Kaya, şunları söyledi:  “Fakültelerinden mezun olan gençlerimizin coşkulu uğurlama etkinliğini, gençlik projelerinden Denizyıldızı, Yönderlik ve Mentörlük projelerine katılan gençlerimizin katılım belge töreni ile birleştirdik. 2017-2018 Eğitim – Öğretim Yılı’nda 124 üniversite öğrencimiz mezun oldu.

 Ayrıca Denizyıldızı Projesi 26 üniversiteli genç, Yönderlik Projesi’nden 74 yönder ve genç, Mentörlük Projesi’nden ise 25 gencimiz yararlandı. 307 üniversite öncesi çocuk ve gençlere burs verdik. 14 çocuk kulübümüzden 280 çocuk yararlandı. Mustafa Kemal Atatürk’ün, Çağdaş Türkiye’yi kurmak üzere gönderdiği gençler gibi bizler de bugün gençlerimizi ülkemizin çağdaş ve refah geleceğini yeniden kurmak üzere uğurluyoruz.

Hepsinin birer alev topları olacağı inancımızla yolunuz açık ve aydınlık olsun.“ Belge töreninin ardından gençler, üye gönüllü ve bağışçılarla birlikte zaman zaman duygusal anlar yaşadı. Gece sonunda gençler,  yeni yaşamlarına uğurlandı.

Editör: TE Bilişim