Ege Üniversitesi(EÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu, her alana ve her seviyeye yönelik yabancı dil kurslarıyla gerek dil öğrenmek isteyen gerekse sınavlara hazırlanan bireylere güçlü akademik kadrosuyla hizmet vermeye devam ediyor. Yüksekokul, Şubat ayı içerisinde açacağı çeşitli kurslar ile yine dil öğrenmek isteyenlerin en büyük yardımcısı olacak.

Yüksekokul bünyesinde Şubat ayında; İngilizce günlük konuşma, akademik konuşma ve yazma, yüksek lisans dil muafiyeti, iş İngilizcesi, çeviri gibi alanlara yönelik kursların yanında; PTE Academic, YDT, YDS, YÖKDİL, TOEFL, IELTS, İÖABT gibi sınavlara hazırlık kursları düzenlenecek. Kurs programında İngilizcenin yanı sıra; Almanca(A1,A2 ve YDS), İspanyolca, Rusça ve Yunanca gibi diller için de eğitimler düzenlenecek.

Hamza Dağ'dan Basmane Esnafına Müjde Hamza Dağ'dan Basmane Esnafına Müjde

Kurslara internet üzerinden başvuru yapmak ve detaylı bilgiye ulaşmak için EÜ Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasını (ydy.ege.edu.tr) ziyaret etmek gerekiyor. Ayrıca tüm kurs programlarında Ege Üniversitesi personeli ve öğrencilerine yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Editör: TE Bilişim