Başkan Tugay'ı duygulandıran buluşması Başkan Tugay'ı duygulandıran buluşması

TUĞÇE KANDEMİR MİNİ KONSER VE İMZA GÜNÜ İLE İZMİR OPTİMUM’DA

İzmir Optimum, bu pazar günü genç kuşağın yeni yıldızı Tuğçe Kandemir’i ağırlıyor. Son dönemin başarılı müzisyenlerinden Tuğçe Kandemir, saat 16.00’da mini konser ve imza günü etkinliğiyle İzmirliler ile buluşacak.

Kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında birbirinden ünlü isimleri sevenleriyle bir araya getiren İzmir Optimum AVM, bu kez yeni kuşağın genç ve başarılı sesi Tuğçe Kandemir’i ağırlayacak.

‘Benim Öyküm’ isimli şarkısıyla sosyal medyada dikkatleri çeken ve muhteşem bir çıkış yapan Tuğçe Kandemir, 27 Ocak Pazar günü saat 16.00’da Optimum ziyaretçileri ile mini konser ve imza gününde buluşacak. Genç şarkıcı, konserin ardından hayranları ile birlikte fotoğraf çektirecek.

Sosyal Medyada Yıldız Oldu

Youtube’un en çok konuşulan isimlerinden biri olan Tuğçe Kandemir, amatör olarak seslendirdiği şarkılarıyla bir anda müzik dünyasında herkesin ilgisini çekti. Genç müzisyen şimdilerde müzik piyasasının yeni yıldızı olarak anılıyor.

Hem Eğlence Hem Alışveriş

Alışveriş için olduğu kadar yoğun kültür ve sanat etkinlikleri programı nedeniyle de Optimum’u tercih eden İzmirliler, 27 Ocak Pazar günü yine özel bir konser ve sanatçıyla unutamayacakları keyifli bir gün geçirecek.

Editör: TE Bilişim