Hamza Dağ'dan Basmane Esnafına Müjde Hamza Dağ'dan Basmane Esnafına Müjde
 Oyuna iyi başladıklarını maçın hemen başında bir de gol bulduklarını söyleyen Karşıyaka Teknik Sorumlusu Hüseyin Hamamcı, “Golün ardından oyunun temposu bizim elimizdeydi. Hiç beklemediğimiz bir anda yediğimiz golle devreye 2-1 girdik. İkinci yarının başında penaltıdan beraberliği yakaladılar. 10 kişi kaldık ama 10 kişiyle de öne geçebilirdik. Eksik olmamıza rağmen kendi sahamıza kapanmadık. Sonuçta 1 puan 1 puandır. Kaybetmediğimiz için oyuncularımı kutluyorum” dedi.
SAMSUNSPOR CEPHESİ

“Maçın ilk 10 dakikasında 2-0 geriye düşen bir takım için 1 puana kazanç olarak bakmak lazım” diyen Samsunspor Teknik Direktörü Ümit Özat ise, “Bireysel hataların önüne geçemiyoruz. 4-2, 5-2 çok rahat yenebileceğimiz bir maç 2-2 bitti. Altınordu maçındaki gibi 10 kişilik rakibe karşı oynamak rehavet getiriyor diye düşünüyorum. Gol yemeden gol atmamız lazım. Futbolda bunlar var” şeklinde konuştu.
Zaman zaman bireysel hataların olacağını söyleyen Özat, “Girenin çıkanın fark etmediği bir takım oluşturmaya çalışıyorum. Zaman zaman bireysel hatalardan kayıplar olacak ama 3 maçta 5 puan, mağlubiyetsiz yolumuza devam ediyoruz. Hedefimizde bir sapma yok zaten daha 3. haftadayız” ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilişim