Sıfır Atık Yarışması'ndan İzmir'e Ödül Sıfır Atık Yarışması'ndan İzmir'e Ödül
  Annesinin yazdığı mektubu okuyan Başkan Tartan, bu isteğe kayıtsız kalmayarak, minik Kemal'e istediği arabayı armağan etti. 
Sevimliliğiyle bir anda belediye personelinin maskotu haline gelen minik Kemal mektubunda, "Anaokulunu bitirdim ve ilkokula başlayacağım. İki yaşında bir kız kardeşim var. Babam bizi terk etti. Dayımın yanında kalıyoruz. Hiç oyuncağım olmadı. Bana kumandalı bir araba alırsanız çok sevinirim. Büyüdüğüm zaman ben de sizin izinizi sürdüreceğim” dedi.
Kemal’in mektubu karşısında çok duygulanan ve hemen arabayı aldıran Başkan Tartan, çocukları sevindirmek kadar kendisini mutlu eden birşey olmadığını söyleyerek, duygularını, "Şimdiye kadar binlerce yavrumuzun hayalini, isteğini gerçekleştirdik. Onların mutluluğu benim mutluluğum" şeklinde ifade etti.
Hediyesini almaya anneannesi Zekiye Kıran’la gelen Kemal’in paketi açarkenki heyecanı ve mutluluğu ise görülmeye değerdi. Mutlu bir biçimde Başkan Tartan'a sarılan ve teşekkür eden Kemal, "Büyüyünce ben de sizin gibi olacağım" dedi.
Başkan Tartan, Kemal ve ailesini, denize gönderme sözü de verdi.





İzmir haberleri

Editör: TE Bilişim