Sezonun İlk Kruvaziyer Gemisi İzmir'e Geldi Sezonun İlk Kruvaziyer Gemisi İzmir'e Geldi
 İzmir'in iş ve eğlence merkezlerinin bulunduğu Konak'da çevreyi kirleten, gürültü çıkan, kaldırımı işgal eden ya da izinsiz afiş ve pankart asanlara yönelik hayata geçirilmeye başlayan bir dizi önlemin sonuç vermeye başladığı bildirildi. 
Kent disiplinini sağlamak amacıyla uygulanmaya başlanan para cezası gibi caydırıcı yaptırımların sonucunu görmeye başladıklarını belirten Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, vatandaşların yaptıkları her ihbarın da değerlendirildiğini söyledi.
Başkan Tartan, Kent Anayasası olarak nitelendirdikleri kriterlerin titiz bir şekilde takip edildiğini de kaydederek, şöyle konuştu: "Yurttaşların daha mutlu, huzurlu, sağlıklı ve temiz bir kentte yaşamlarını sürdürmeleri için Belediyenin tüm olanaklarını seferber ediyoruz. Katılımcı, paylaşımcı ve dayanışmayı esas alan bir yapı oluşturuldu. Bu yapının meyveleri de hiç kuşku yok ki, insanlarımıza mutluluk, keyif ve huzur taşıyor. Kentte sorumsuzca davrananlara karşı bir disiplin uygulanıyor, çevreyi kirletenler, gürültü çıkaranlar, kaldırımları işgal edenler, duvarlara, direklere afiş asanlar, elbette bedelini ödüyor. Vatandaşlarımızdan bu konuda destek bekliyoruz. Duydukları, gördükleri ve yaşadıkları olumsuzlukları bize bildirmeleri durumunda gerekli önlemler alınacak ve yaptırımlar derhal uygulanacak.”
Vatandaşların arayabileceği numaralar ise şu şekilde:
"Temizlik İşleri Müdürlüğü………………………………433 36 29
Zabıta Müdürlüğü……………………………………………….484 15 10
Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü……………….482 10 36. "

İzmir Haber

Editör: TE Bilişim