İzmir Buca'da Feci Kaza 2 Kişi Yaşamını Yitirdi İzmir Buca'da Feci Kaza 2 Kişi Yaşamını Yitirdi
 İzmir'de, 1975 yılında altı aylıkken bacakları sakat dünyaya gelen Tanju Kamar'ın hayatı yürekleri burkuyor. Hayatını zorluklar içerisinde geçiren Tanju Kamar tedavi amaçlı bacağından 5 kez ameliyat olduğu halde tek başına yürümekte zorluk çekiyor. Kamar, yaşadığı tüm olumsuzlukları müzik tutkusu sayesinde unutmayı başarıyor. 25 yıldır sahnelere çıkıp şarkı söyleyen Kamar,ilk sahne heyecanını İzmir fuarında 3 sene Bülent Ersoy'a vokalistlik yaparak başladığını söyledi. Aynı zamanda TCDD'nin özürlü kadrosundan emekli olan Kamar, birikimleriyle Karşıya iskelesi karşısında My Tanju isimli bir kafe bar açtı. 
Kamar, mekan sahibi olduktan sonra yaşadıklarını şöyle anlattı; "Patronluk çok zor.Yıllardır aynı sahnede şarkı söyleyip aynı tabaktan yemek yediğim solist arkadaşlarımın bazıları ben patron olunca bana davranışları değişti. Onların çok zor insanlar olduğunu ve onların kaprislerini gördüm.Zaman zaman onların endişelerini gördüm.Zaman zaman güldüm, bazen kızdım. Şimdi bir ekibim oldu ve birlikte kazançlara imza atıyoruz ama solistlikten asla korkmadım fakat işletmecilikten korkuyorum."
Meslek yaşamında Bülent Ersoy,Nadide Sultan,Azer Bülbül, Muazzez Abacı, Emrah,Bahar Öztan gibi ünlü isimlerle çalışan Tanju Kamar, çok sıkı bir Zeki Müren hayranı olduğunu, Müren'in 1200 şarkısını ezbere bildiğini ifade etti.

İzmir Haber

Editör: TE Bilişim