Viranşehir'de uygulama yapan güvenlik güçlerine yönelik saldırıda çatışma çıkmış, teröristlerden Ahmet Bal ölü, Yunus Ç. yaralı yakalanmıştı.

Yunus Ç.'nin parmak izleri Foça'daki saldırı sonrası bulunan altın bilezik kutusundan alınan parmak izleriyle ile aynı çıktı. Bu gelişme üzerine İzmir'den özel bir ekip Şanlıurfa'ya gitti ve yaralı teröristi sorguya aldı.

Türk Kızılay İzmir İl Merkezi Günlük 2000 Kişiye İftar Veriyor. Türk Kızılay İzmir İl Merkezi Günlük 2000 Kişiye İftar Veriyor.

Terör uzmanı polislerden biri tedavi gören Yunus Ç:'ye Gaziantep'deki bombalı saldırının en küçük kurbanı 1 yaşında ki Almina Melise Akar'ı hatırlatarak 'Almina'nın ölümü o saldırıyı yapanları nasıl haklı gösterebilir?' diye sordu. Bir süre düşünen PKK'lı terörist, iddiaya göre o an ağlamaya başlayarak saldırıyı yapan terör örgütünü eleştirip 'Kim olursa olsun 1 yaşındaki bir çocuğun ölümüne sebep olan saldırıyı yapanlar başarıya ulaşamazlar' dedi. Ardından da Foça saldırısının nasıl yapıldığını anlatmaya başladı.

İzmir haberleri

Editör: TE Bilişim