İZMİR 30’DAN FAZLA ÜLKEDEN GELEN OKUL YETKİLİSİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI İZMİR 30’DAN FAZLA ÜLKEDEN GELEN OKUL YETKİLİSİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI
Yılbaşında tam 50 milyon TL olarak belirlenen büyük ikramiyenin biri de İzmir’den alınan çeyrek bilete çıktı. Dörde bölünen ve kişi başı 12.5 milyon TL’nin düştüğü çeyrek bileti satan engelli milli piyango biletçisi Bekir Acar ise kendisinden bilet alan talihliden yardım bekliyor.
Kendi sattığı bilete ikramiye çıktığı için çok sevinçli olduğunu kaydeden Acar, “Bileti alan kişiye hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Çok memnun oldum bileti ben sattığım için. İnşallah parayı hayırlı yerlerde kullanır. Tabii ki bana da yardım etmesini beklerim. Ederse de Allah razı olsun etmezse de razı olsun ama tabii ki insan ümitleniyor. Şuanda hiç irtibata geçilmedi inşallah yardım eder. Benim kredi kartı borçlarım olduğu için cezaevinde kaldım. Eşimden ayrıldım, bir çocuğum yuvada. Bir tanesi benim yanımda. Kızımın da nerede olduğunu bilmiyorum. Her akşam yastığa başımı koydukça çok üzülüyorum. Benim yuvam dağıldı, çocuklarım perişan oldu. İnşallah yardım eder ve toparlanırız” dedi. İnsanların küçük bayilerden bilet almayı tercih etmemesiyle ilgili de konuşan Acar sözlerini şöyle tamamladı:

“Herkes bayilerimizdeki bütün biletçi arkadaşlarımızdan güvene güvene bilet alsın. En azından herkes ayda bir kez çeyrek bilet alsın. Çünkü o çeyrek bilet çocuk esirgeme kurumuna, şehitlere, dullara gazilere gidiyor.”

Editör: TE Bilişim