İzmir Buca'da Feci Kaza 2 Kişi Yaşamını Yitirdi İzmir Buca'da Feci Kaza 2 Kişi Yaşamını Yitirdi
Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun Ödemiş ve Birgi ziyaretinin, olumlu gelişmelere neden olduğunu belirterek, SÜTAŞ’ın Ödemiş Organize Bölgesi’nde yatırım yapmasının sözkonusu olduğunu söyledi. 
Keskin, SÜTAŞ’ın Kaymakçı’nın doğusundaki Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırım yapmak için girişimlerde bulunduğunu belirten Hisarcıklıoğlu’nun, EBSO Başkanı Ender Yorgancılar’dan konu ile ilgili söz aldığını belirtti. 
Keskin, konunun 15 güne kadar netleşeceğini bekledikleri bilgisini vererek, şöyle konuştu: "Ödemiş OSB yönetim kurulu başkanı Bayram Talay ile birlikte Karacabey’de bulunan SÜTAŞ tesislerinde görüşmeler yaptık. Karacabey’de yaptığımız görüşmelerimizde SÜTAŞ’ın Üsküp, Makedonya, Karacabey ve Aksaray tesislerinin ardından Ödemiş tesisleri için hazırlık yaptığı ve birinci önceliklerinin Kaymakçı beldesinin doğusundaki Organize Sanayi Bölgesi olduğunu ifade ettiler. Bu çerçevede bizden 350-400 dekarlık alan istediler. Süt ve Hayvancılık üzerine entegre tesislerinde de kademeli olarak 1500 kişiye iş istihdamı sağlanacağını dile getirdi. Konu ile ilgili dün de (Salı) İzmir EBSO’da bir toplantı yaptık. EBSO olarak Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi’ne bu kadar ciddi desteğin sağlanmasında Ender Yorgancılar’ın müteşebbis ruhu, OSB yönetim kurulu başkanımız sayın Bayram Talay’ın kararlı duruşu ve müteşebbis heyeti başkanımız sayın Deniz Gündüz’ün de konunun sürekli takipçisi olması üzerine buradan söylenecek şu kalıyor: Ödemiş’i ekonomisi güçlenmiş ve gelecek vadeden bir kent olarak yarınlara taşıyacak kararların altına imza atılması en büyük isteğimizdir. Konunun 15 güne kadar netlki kazanmasını bekliyoruz."

İzmir Haberleri

Editör: TE Bilişim