İZMİR HABER

İzmirde 1 günlük gelin terkedildi

İzmir'de, tecavüzcüsü ile evlendikten sonra düğününden bir gün sonra eşi tarafından terk edildiğini öne süren Perihan Uğuz, 6 aylık bebeği ile 1 yıldır kocasından haber alamadığını söyledi.


Kızını büyük umutlarla evlendirdiğini söyleyen anne Leman Çağışlılar ise damadına annelik ve babalık yaptığını belirterek kendilerine yapılanın haksızlık olduğunu söyledi. Kızının perişan olduğunu söyleyen anne Leman Çağışlılar; sözlerini şöyle sürdürdü: "Bize hiç kimsesinin olmadığını ve kızımı çok sevdiğini söyledikten sonra şikayetten vazgeçtik. Kızım da seviyor diye saygı duydum. Damadımı yavrum diye bağrıma bastım. Benim kızım sevdi diye suç mu işledi. Biz ne hata yaptık."
Damadının gelip eşine sahip çıkması gerektiğini anlatan Çağışlılar, sözlerini şöyle tamamladı: "Sonradan öğrendik ki başka köylerde iki tane daha gayrimeşru çocuğu varmış. Kızımla nişanlıyken de başka bir kadınla yaşıyormuş. Kızımın elindeki kınası kurumadan; 'İşe gideceğim' bahanesiyle evime getirdi. Bizim gururumuzla oynadılar. Mart ayı ile birlikte tam 1 yıl olacak ve kendisinden haber alamıyoruz. Birkaç kez telefonla aradı ve 'kızınızı başınıza çalın' diyerek bizi tehdit etmeye başladı. Neden böyle oldu anlamadık. Ne yapacağımızı bilmiyoruz."


{ "vars": { "account": "G-9Y3VVX61MK" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }