Cildinizde Aşkınız Gibi Parlasın Cildinizde Aşkınız Gibi Parlasın
Mucize kürün içinde neler olmalıdır? Arınma programı için bize neler lazım?
Bize lazım olan sebzeler şunlar; Lahana, havuç, kırmızı pancar, ıspanak, pırasa, brokoli ve aslında şöyle özetlemek gerekirse mevsim sebzeleri bu kür için uygundur. Bütün mevsim sebzelerini bu küre ekleyebiliriz. Yeter ki sağlıklı ve mevsimine uygun sebzeler olsun.

İşte mucize gençlik kürünün tarifi:
Sabah: Lahana, havuç, maydonoz, ıspanak, kırmızı pancar gibi sebzelerin suları sıkılarak her sabah aç karnına, kahvaltı yerine, 2 bardak vucut sıcaklığında içine 1tatlı kaşığı zeytinyağı koyularak yudum yudum için.
Öğlen: mevsiminde olan sebzeler 5 dakika kadar hafif haşlanarak yenilecek suları da içilecek.
Akşam: salata ve sebze çorbası tüketilecek başka bir şey yenilmeyecek.
Detoks programının 7.akşamı, akşam yemeği yerine 1 su bardağı limon suyu ve 1 su bardağı zeytin yağını yudum yudum, burundan nefes almaya özen göstererek içilmelidir. Burundan nefes almanın amacı, yağın vücutta gezinmesi ve bedeni temizlenmesidir. Sabah kalkınca da lavman yapılmalıdır.

​Peki lavman dediğimiz şey nasıl yapılır?
İki buçuk litre su kaynatılır. Kaynayan su vücut ısısına gelene kadar soğutulur. İki kaşık limon suyu ve elma sirkesi ilave edilir. Öncelikle bu karışımın yarım litresi, sulu lavman setinin torbasına doldurulur. Lavman setinin hortumunun ağzı hafifçe yağlandıktan sonra, diz dirsek pozisyonu alarak, makata sokulur.
Lavman setindeki suyun kalın bağırsağa dolması beklenir. Dolduktan sonra minimum 5 dakika su kalın bağırsakta bekletilir.
Erken boşaltım hareket refleksi oluşursa boşaltım yapılır. Daha sonra hazırlanan karışımın iki litresi lavman setine doldurulur ve lavman işlemi için hazırlanılır.
Bu aşamada diz üstü durulur ve öne yere doğru eğilinir. Hortum ve anüs yağlanarak veya kremlenerek hazırlanır. Lavman seti, içindeki suyun rahatça kalın bağırsağa akması için 1-1,5 m. yükseğe asılır. Resimli lavman uygulamasını görmek için tıklayınız
Diz üstü durumda lavman setinin hortumu anüse yerleştirildikten sonra dirseklerin üzerine eğilerek alın yere değecek şekilde baş ve beden öne doğru yatırılır. Lavman setindeki bütün suyun kalın bağırsağa dolması beklenir.
Daha sonra duruş pozisyonu hiç bozulmadan, lavman seti anüsten çıkarılır. Bu işlemden 1 dakika sonra vücut önce sağ tarafa 5 dakika yatırılır. Sonra sırt üstü yatarak bacaklar yukarı doğru kaldırılır ve suyun kalın bağırsağın dibine doğru gitmesi sağlanır. Bu konumda mümkün olduğu kadar durulduktan sonra boşaltım yapılır.
Editör: TE Bilişim