Mardin haberleri

Mardin Artuklu üniversitesi Tmmob ulusal mimarlık ödüllerine aday oldu

Mardin Artuklu Üniversitesi kütüphanesi, Mimarlar Odası’nın iki yılda bir düzenlediği ve bu yıl 13. dönemi gerçekleştirilecek olan Ulusal Mimarlık Sergisi ve Ödülleri’nde, “Yapı” ve “Proje” dallarında 8 aday proje arasına girmeyi başardı.

Mardin Artuklu Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Fahrettin Çiçek, “Üniversitemizin yerleşke arazisinde başlatılan bütün inşaat faaliyetlerimiz, her yönüyle çok yüksek ve uluslararası standartlar gözetilerek yapılmaktadır” dedi.
Dünyanın her yerinden katılımın sağlandığı TMMOB Ulusal Mimarlık Ödülleri yarışmasında, Mardin Artuklu Üniversitesi Kütüphanesi’nin ödüle aday gösterilmesinin memnuniyet verici olduğunu belirten Çiçek, ödül adaylığının şehir tanıtımında büyük bir rol oynayacağını ifade etti. Hollanda, Almanya, Birleşik Arap Emirlikleri gibi birçok farklı ülkeden katılımın sağlandığı 2012 Ulusal Mimarlık Ödülleri’ne ödül sahipleri, 13 Nisan 2012, Cuma günü, Ankara ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılacak törenle sahiplerini bulacak.
{ "vars": { "account": "G-9Y3VVX61MK" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }