İZMİR HABER

Menderes'te Gök, Uçurtmalarla Şenlenecek

Bu yıl 7.’si düzenlenecek Menderes Uçurtma Şenliği için geri sayım başladı. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde gerçekleşecek etkinlikte 3 bin 500 uçurtma ücretsiz dağıtılacak.


MANDİ ŞENLİKTE
Geleneksel hale gelen Uçurtma Şenliği’nde Gümüldür Mandalina Festivali’nin maskotu Mandi de yer alacak. Şenliğe katılanlarla birlikte uçurtma uçuracakMandi’nin çocuklara da sürprizleri olacak.
ÇOCUKLAR İÇİN ÖZEL HAZIRLIK
Şenlik kapsamında çocukların gönüllerince eğlenmesi için özel oyun alanı da oluşturuldu. Çeşitli yarışmalarında yapılacağı etkinlikte, Özdere Oğan Timinci İlkokulu Ritm Grubu ve Menderes Belediyesi Jimnastik Grubu’nun gösterileri de gerçekleşecek.
“HEP BİRLİKTE OLALIM”
7. Menderes Uçurtma Şenliği’ne tüm İzmirlileri davet eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “Bu yıl Menderes sahillerinde gök yine ay yıldıza bürünecek. Belediyemiz tarafından yedincisini düzenleyeceğimiz Uçurma Şenliğimiz her sene olduğu gibi bu yıl da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü gerçekleşecek. İşçi bayramı, şenliğimizle birlikte bir kat daha fazla yaşanacak. Bütün İzmirlileri şenliğimizdebirlikte olmaya davet ediyorum” dedi.
{ "vars": { "account": "G-9Y3VVX61MK" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }