Üniversiteli kız yakılarak öldürüldü Üniversiteli kız yakılarak öldürüldü
'Parkı olmayan köy kalmasın' sloganıyla yola çıkan Tarsus Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, İzmir'de yaptırılan 100 takım oyun grubu, 150 takım spor aleti ve 7500 metrekare kauçuk zemini tırlarla Tarsus'a getirtti.

25 tırla getirilen yeni oyun grupları ve spor aletleri, başlıca köy okulu projelerinde, köylerde yeni yapılacak parkların içerisinde ve şehir içindeki ihtiyaç olan parklarda kullanılmak üzere belediye tesislerinde bulunan Park ve Bahçeler Müdürlüğüne teslim edildi.

'Köylerimiz Şehirleşecek, Şehrimiz Güzelleşecek" sloganı ile Tarsuslulara verilen sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Şevket Can, 25 tır dolusu oyun grubu ve spor aletlerini teslim aldıklarını söyledi.

Şimdiye kadar 34 adet parkın yenileme çalışmasını ve 20 adet yeni park yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Şevket Can, yeni getirilen 100 takım oyun grubu takımı, 150 takım spor aleti takımını ve 7500 m2 kauçuk zeminin büyük bir kısmını köylere yapacak oldukları yeni parkların içerisinde kullanacaklarını belirtti.

Tarsus'ta parkı olmayan bütün köylere park yapacaklarını ifade eden Başkan Can, "Yeni getirdiğimiz 100 adet oyun grubu takımlarını, 150 adet spor aleti takımlarını ve 7500 m2 kauçuk zemini, köy okulları projesi kapsamında yeni yapacağımız 24 parkta, parkı olmayan bütün köylerde ve şehir içerisindeki gerekli görülen parkların düzenlemesinde kullanacağız. Biz verdiğimiz sözlerden daha iyisini yapmaya çalışıyoruz. Seçimlerde 'Köylerimiz şehirleşecek, şehrimiz güzelleşecek' diye söz verdik. Bugün bu sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah en kısa sürede bu oyun gruplarımızı ve spor aletlerimizi monte edip, hemşehrilerimizin kullanımına sunacağız. Biz Tarsus'ta yaşayan 335 bin insanın belediye başkanı olarak çalışıyoruz. Tarsus'umuzun suyunu içen bütün vatandaşlarımıza biz hizmet etmekten de mutluluk duyuyoruz" dedi. - MERSİN
Editör: TE Bilişim