Romantik Filmleri Neden Seviyoruz? Romantik Filmleri Neden Seviyoruz?
 O ses Türkiye yarışmasında bir ilk yaşandı.  4 Jüri üyesinin kıyasıya yarışı yarı finalde noktalandı. çünkü Gökhan 4 yarışmacının çıkacağı finalde 4 yarışmacısıylada kazanarak katılında bir ilk yaşandı. Yarışma esnasında Acun Ilıcalı'nın bu konuyu juri üyelerine defalarca şaka yollu söylemesi geceye damga vuran espriler havada uçuştu.

Gökhanın takımından mert ebru gündeş'in takımında Anıl ile eşleşti ve kazanan Mert oldu. Böylece Ebru Gündeş finale yarışmacı sokamadı. 2. eşleşme Murat Boz'un takımından Rıza İle Gökhan'ın takımından Abdullah ile eşleşti ve
bu yarışıda Gökhan'ın takımından Abdullah  Kazandı. Böylece Murat Boz da finale yarışmacı çıkaramadı. 3. Yarıfinal maçı Gökhan'ın takımından 2 iddaalı ses Yasemin ve Hasan dı. Sonucu çok merak edilen eşleşmeyi Hasan kazandı ve Gökhan 3 yarışmacıyı finale gönderdi.

4. yarı final yarışması Hadise'nin takımından Tuğba ile   Gökhan'ın takımından Ersin oldu. Bu yarışıda Ersin kazanınca Gökhan'ın 4 yarışmacısıda finale yükseldi. Acun Ilıcalı 4 yarışmacısınıda finale gönderen Gökhan için övgüyle bahsetti. 

Yarışmanın en büyük favorilerinden Yasemin'in elenmesi ise sosyal medyada gecenin konusu oldu

Editör: TE Bilişim