GENEL

Operasyon Sosyal Medya yı Salladı

Türkiye güne aralarında iş adamlarının ve bakan çocuklarının da olduğu polis gözaltılarıyla başladı. Olay gündemi olduğu kadar sosyal medyayı da salladı.



Ragıp Savaş: Siz şimdi seçim öncesi filmleri görün Türkiye'de...
Nurgül Yeşilçay: Dün Hakan Şükür istifasıyla başlayan operasyon güçlenerek devam ediyor. Bu değil, bu değil, bu hiç değil! Ne olmuş Ali Ağaoğlu karakola TOKİ mi yapıyormuş?
Erol Köse: Ebru Gündeş’in ergen suratlı tombul kocası da gözaltında, rüşvet vs yolsuzluklar varmış , vay, vay  vay. Hakan Şükür istifası ile başladı maç.
Metin Uca: Emniyeti "açık" bırakırsan silah seni de vuracak biçimde ateş alabilir. Silahı "yanlış" tutarsan ters tepip sana "hizmet" etmeyebilir.
İrfan Değirmenci: 2 bakanın oğlu ve bir kamu bankasının genel müdürü de gözaltına alındı bilgisi geliyor! Bu iş bugüne değil önümüzdeki aylara damga vuracak !
Pelin Batu: Gündem bu kadar karışık ve çirkin olduğundan dönemin maskeli burjuvasını en iyi sorgulayan adama kaçıyorum zaten!
Onur Akay: Yapılan bu operasyon Başbakanı korkutmuş sanki... Benim tahminim operasyon bakanlara kadar gidecek. ‘Cemaat- AKP Raund 2'  vizyonda...
Can Dündar: Bir ülkede iki bakanın oğlu yolsuzluktan gözaltına alınacak, ama medya isim vermemek için kıvrandıkça kıvranacak. Olur mu? İyi ki İnternet var. 
Cüneyt Özdemir: Bu sabah başlayan yolsuzluk operasyonu son 15 yılın en büyük operasyonu. İddialar doğruysa skandal, yalansa daha da büyük skandal olur!
Fatih Portakal: Dershaneden başladı olay nereye kadar geldi.. Nereye gideceğini cok kimse de bilmiyor. Ama eminim bilen birileri var.

{ "vars": { "account": "G-9Y3VVX61MK" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }