Gaziemir Haber

Optimum Outlet Bayram Programı

İzmir'in gözde alışveriş merkezlerinden Gaziemir Optimum Outlet ziyaretçilerini, Ramazan Bayramı'nda eğlence dolu günler bekliyor.

Birbirinden eğlenceli etkinliklerin düzenleneceği Optimum Outlet’te Yetenek Sizsinizin minik yıldızı Baha’nın bateri şovu, Kıvanç-Burak ikilisinin illüzyon gösterisi, Grup Dir’in muhteşem müzik ve dans performansı ile Çocukların sevgilisi Caillou konseri ziyaretçilere unutulmaz bir bayram yaşatacak. 
Uluslararası ödüllere sahip genç illüzyonistler Kıvanç &Burak Bayramın 1. gününde akıllara durgunluk veren gösterileri ile Optimum ziyaretçilerini hem şaşırtacak hem de eğlendirecek. Bayramın 2. Günü, çocukların en sevdiği çizgi film kahramanı Caillou konseri ve animasyon şovları ile minik ziyaretçiler, doyasıya eğlenecek. Yetenek Sizsiniz finalistlerinden Grup Dir de bayramın 3. gününde yaklaşık 30 kişilik kadroyla gerçekleştireceği müzik ve dans gösterisi bayram coşkusunu zirveye taşıyacak.
Yetenek Sizsiniz’deki başarılı şovu ve sempatikliği ile herkesi kendine hayran Mucize Çocuk Baha, İzmir’deki ilk gösterisini Pazar günü Optimum Outlet’te gerçekleştirerek sevenleri ile buluşacak.
Ayrıca Bayram boyunca Optimum’a gelenler, palyaço ve maskotların birbirinden neşeli şovları ile yüz boyama ve sosis balon aktivitelerinin yanı sıra ziyaretçilerinin bayramını kutlama amacıyla Optimum Outlet’in hazırladığı sürpriz ve hediyeler ile karşılaşarak benzersiz bir bayram yaşayacak.
Optimum Outlet Bayram Programı şöyle:
Kıvanç&Burak İllüzon Gösterisi ( Bayramın 1.Günü - 8 Ağustos)
Balon Katlama Atölyesi ( Bayramın 1.Günü - 8 Ağustos)
Caillou Konseri (Bayramın 2.Günü - 9 Ağustos)
Grup Dir Gösterisi (Bayramın 3. Günü - 10 Ağustos)
Mucize Çocuk Baha’nın Bateri Şovu (11 Ağustos Pazar günü )



{ "vars": { "account": "G-9Y3VVX61MK" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }