MAGAZİN

Rizeli hemşehrilerinden Erdoğana geçmiş olsun ziyareti

Geçirdiği ameliyatın ardından Üsküdar Kısıklı'daki konutunda dinlenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, Rizeli hemşehrileri geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.


Daha sonra Üsküdar Rizeliler Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Mustafa Dereci ve Rize Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Şerif Terzi ellerinde çiçekle Erdoğan'ı ziyaret etti. Kısa süren ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Mustafa Sereci, "Başbakanımız bizim buraya geldiğimizden haberdardı. Dışarıdaki arkadaşlara selamlarını iletti. Rahatsızlığından dolayı çok uzun görüşemeyeceğini de belirtti. Cumaya çıkmayacağını da söyledi. Heyecandan çok bir şey konuşamadık" diye konuştu. Dereci, Erdoğan'ın pazar günü Gençlik Kolları'nın kongresine katılacağını söylediğini belirtti.
Rize Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Şerif Terzi de, "Dışarıdaki arkadaşlarımızın selamını götürdük. 'Biz sadece geçmiş olsun ziyaretine geldik' dedik. O da herkese selamlarını iletti. İyi olduğunu söyledi" dedi.
Yapılan açıklamaların ardından Erdoğan için, "Rize seninle gurur duyuyor" ve "Üsküdar seninle gurur duyuyor" şeklinde slogan atan Rizeliler, daha sonra Kısıklı'dan ayrıldı.


{ "vars": { "account": "G-9Y3VVX61MK" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }