İlaçları zamanında ve uygun şekilde kullanmak hayati önem taşıyor! İlaçları zamanında ve uygun şekilde kullanmak hayati önem taşıyor!
İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Plato Meslek Yüksekokulu benimsediği uygulamalı eğitim prensibi ile kişileri iş yaşamına donanımlı bir şekilde hazırlamayı amaç ediniyor. Bu amaç doğrultusunda her yıl meslek eğitiminin farklı bir boyutunu ele almayı hedefleyen Plato Yüksekokulu’nun ilk teması ise “Sağlık”. Sağlık hizmetlerine olan gereksinimlerin artması ve hizmetin sunumuna yönelik hızla gelişen teknoloji, sağlık alanında çalışacak personelin eğitimini bu yeniliklere hazır olmaya zorunlu kılıyor. Bu gelişmelere yönelik sağlık personeli yetiştirmek için gerekli olan eğitim ve gelişim modellerine dair araştırmalar, İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Plato Meslek Yüksekokulu öncülüğünde sunularak ivme kazanmayı hedefliyor.
 
Kongre için son kayıt tarihi 15 Mayıs 2018!
 
Sağlık çalışanları, yöneticileri ve akademisyenlerinin sağlık eğitimini merkeze alarak bu alandaki güncel gelişmelerin, deneyimlerin ve yenilikçi yaklaşımların paylaşılmasını hedefleyen kongre için son kayıt tarihi 15 Mayıs 2018. Kongre süresince konuyla ilişkili olarak; Sağlık Eğitimi Sistemi, Sağlık İletişimi ve Eğitim, Sağlık Hukuku ve Eğitimi, Sağlıkta Kariyer Geliştirme, Sağlık Eğitimi ve Kalite ile Sağlık Eğitimi ve Güvenlik ana başlıkları altında birçok konu, alanında uzmanlarca masaya yatırılıyor olacak. Doç. Dr. Tolga Yazıcı, Prof. Dr. Sermin Örnektekin, Prof. Dr. Mehmet Vedat Atay ve Dr. Öğr. Üyesi Suat Dönmez’in Düzenleme Komitesi’nde yer aldığı kongrenin koordinatörleri ise Öğr. Gör. Bahadır Elal ve Öğr. Gör. Nesrin Özdil olacak.
Editör: TE Bilişim