5.Uluslararası Latmos Ultra Maratonu Tamamlandı 5.Uluslararası Latmos Ultra Maratonu Tamamlandı
Turnuva sonrasında Türkiye'ye dönen Yusuf Açık, antrenörleri Faruk Hasetçi ve Bakir Şabanov ile birlikte ve Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş. Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci'yi ziyaret etti. Yusuf Açık “Bu başarımı hocalarım ve sizlere borçluyum. İnşallah bundan sonra Dünya ve olimpiyat şampiyonalarında Ülkemi, şehrimi ve takımımı en iyi şekilde temsil edeceğim. Bizlere verdiğiniz destekten ötürü sizlere çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Antrenör Faruk Hasetçi ise “Elektrikspor'dan mili takıma çağrılan sporcu sayımız 11 oldu. Sizlerin verdiği destek ile bu başarıları elde ettik. Verdiğiniz destekler sayesinde böyle cevval gençleri kazandık. Bu anlamda sizlere şükranlarımızı sunuyoruz, size ve ekibinize teşekkür ediyorum. Geleceğin Muhammed Ali'si olarak gördüğüm Yusuf Açık kardeşimizin böylesine önemli bir Uluslararası turnuvada 3'üncülüğü elde etmesi göğsümüzü kabartmıştır. Yusuf'tan inşallah daha güzel başarılar bekliyoruz. Maddi ve manevi desteğinizi kesmediğiniz sürece yeni başarıları inşallah hep birlikte paylaşacağız.” şeklinde konuştu.
Sporcuları ve antrenörleri tebrik eden KCETAŞ Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci de, Yusuf Açık ve Gülsüm Tatar'ın Kayseri'nin adını en iyi şekilde temsil ettiklerini söyledi ve sporcunun başarılarının devamını diledi.

Editör: TE Bilişim