EĞİTİM

Türk Eğitim-sen İstanbul 9 no lu şube merkezi açıldı

Türk Eğitim-Sen'in İstanbul 9 No'lu Şube Merkezi düzenlenen törenle açıldı. Yoğun katılımın olduğu açılışa, Türk Eğitim-Sen Genel Başkan İsmail Koncuk, Genel Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Cengiz Kocakaptan, Genel Dış İlişkiler ve Basın Sekreteri Sami Özdemir, Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Türk Eğitim-Sen İstanbul Şube Başkanları Mustafa Kavlu, Fuat Yiğit, Ali İhsan Hasanpaşaoğlu, Erdinç Öztaş, Türkiye Kamu-Sen'e bağlı sendikaların yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, kurum amirleri ve Türk Eğitim-Sen işyeri temsilcileri ile çok sayıda kişi katıldı.


Şubeye bağlı çalışma alanlarının çok geniş ve çalışan sayısı bakımından Türkiye'de 3-5 il hariç bütün illerden fazla potansiyele sahibiz" dedi.
Genel Başkan İsmail Koncuk ise, "Şubemizin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Eğitim çalışanları hak, hukuk ve özlük hakları konusunda yoğun bir mücadele içinde. Açılan yeni şubenin bu anlamda önemli görevler yerine getireceğine inanıyorum. Şube binamız merkezi bir konumda olduğu ve teşkilatımıza yakışan bir mekan ortaya çıkardıkları için şube yöneticilerimizi kutluyor, tekrar hayırlı olmasını diliyorum"
{ "vars": { "account": "G-9Y3VVX61MK" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }