EKONOMİ

Türkiye Eneos Yağı Çok Sevdi

Dünyanın en büyük petrol, enerji ve madencilik şirketlerinden JXTG Nippon Oil & Energy Corporation bünyesinde barındırdığı üstün teknoloji ürünü ENEOS marka motor yağlarının müşteri bilgilendirme konferansını Fuar Anemon Hotel’de gerçekleştirdi.


Konferansa JX Nippon Oil Energy Europe Limited Avrupa Başkanı Junichi Nakamura, JX Nippon Oil Energy Europe Limited Genel Müdürü Tatsuya Okada, JX Nippon Oil Energy Europe Limited Avrupa Grup Müdürü Przemek Rybka, JX Nippon Oil Energy Europe Limited Türkiye Müdürü Ahmet Bülent Tüzün ve ENEOS Ege Bölge Distribütörü Korkmazlar Madeni Yağ Sanayi Genel Müdürü Engin Korkmaz başta olmak üzere çok sayıda iş adamı ve sanayici katıldı.
“Türk müşteri ENEOS’u çok sevdi”
Konferansın açılış konuşmasını Korkmazlar Madeni Yağ Sanayi Genel Müdürü Engin Korkmaz yaptı. Korkmaz, Japonya'nın en büyük ve dünyanın da sayılı petrol ve enerji şirketleri arasında yer alan JXTG Nippon Oil & Energy Corporation ile olan iş ortaklıklarının her geçen gün biraz daha fazla genişleyen müşteri portföyü ile artarak devam ettiğini dile getirerek, “Türk müşteriler ENEOS’u çok sevdi. Kısa bir süre içerisinde, teknoloji ve bilim alanında üstünlükleri tartışılmaz olan bu Japon ürünü, ülkemizde bulunan kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını karşıladı. Bugün bu salonu dolduran sizlerin bu yoğun ilgisi de bunun en açık göstergesi. Bizler de her türlü ihtiyaç ve kalite arayışında ilk sırada tercih edilen bir markanın Ege Bölgesi’ndeki operasyonlarını yürütmekten dolayı çok mutlu ve gururluyuz. JXTG Nippon Oil & Energy Corporation Türkiye yatırımlarını hız kesmeden devam ettiriyor. Türkiye ekonomisine büyük katkı da sunan şirket; ürün kalitesi, üstün teknolojisi ve kullanıcılarına verdiği değer ile her geçen gün daha da çok seviliyor ve tercih ediliyor” diye konuştu.
Korkmaz’ın ardından JX Nippon Oil Energy Europe Limited Avrupa Başkanı Junichi Nakamura ve JX Nippon Oil Energy Europe Limited Avrupa Grup Müdürü Przemek Rybka birer sunum yaparak şirket çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.


ENEOS, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları Altın Sponsoru
Nakamura konferans sonunda yaptığı açıklamada ENEOS’un, 2020 yılında Tokyo’da gerçekleştirilecek olan olimpiyat oyunları organizasyonunun altın sponsoru olduğunu da ifade ederek, Türkiye’deki ENEOS Motor Yağı kullanıcıları, müşteri ve iş ortaklarımız için 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda birçok sürpriz hazırlıyoruz. Buradaki müşterimizi Tokyo’da ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyacağız” dedi.


ENEOS
ENEOS, Japonya’nın en büyük petrol şirketi olan JXTG Nippon Oil & Energy Corp. tarafından üretilen ve satılan ürünlerin markasıdır. ENEOS ürünleri bugün piyasada bulunan en kaliteli yağlayıcılardır. Bu ürünler, Japon otomotiv üreticilerinin hepsiyle ortak mühendislik ve araştırma sonucunda geliştirilmiş katkı maddesi ve baz yağ teknolojisi kullanmaktadır. ENEOS yağları, yarış arabaları, motosikletler ve binek otomobiller de dahil olmak üzere çok kapsamlı uygulamalar için mükemmel performans, güç ve koruma sağlar.
JXTG Nippon Oil & Energy
Merkezi Tokyo, Japonya’da bulunan bir tam entegre petrol ürünleri şirketidir. JXTG Nippon Oil dünya çapında petrol ürünleri ve hizmetleri sunmaktadır. JXTG Nippon Oil, global seviyedeki müşterilerle kurduğu ortaklıklar aracılığıyla, karbon emisyonlarını azaltan, yakıt tasarrufunu artıran ve kritik bileşenlerdeki aşınmayı azaltacak teknolojik olarak gelişmiş motor yağları ve transmisyon sıvısı üretmektedir.

{ "vars": { "account": "G-9Y3VVX61MK" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }