İdo Tatlıses “Azka Yaz Konserleri” kapsamında önceki gün Azka Otel’de sahne aldı. Tıklım tıklım dolan Azka Otel sahnesinde sevilen şarkıları söyleyen İdo Tatlıses konserinin ortalarına doğru ilginç bir açıklamaya imza attı. “Bazıları bana İdris falan diye sesleniyor. Heralde ismimi İdris’in kısaltması sanıyorlar. Halbuki alakası yok. İdo’nun açılımı İbrahim ve Derya’nın oğlu… Bende küçükken vapur deniz otobüsü falan sanıyordum. Benim adım İdris falan değil, bildiğiniz İdo… Okunduğu gibi yazılıyor işte.” Diyen Tatlıses bu sözlerinin ardından programına kaldığı yerden devam etti.

Konserinin sonlarına doğru izleyiciler arasında yer alan Seda Sayan’ın eski sevgilisi Erkan Çelik’i sahneye davet etti. İdo Tatlıses’i kırmayarak sahneye çıkan Erkan Çelik seyircileri selamladıktan sonra “Bugün şarkıları İdo söylesin. Bu güzel sahneyi bölmek istemiyorum” diyerek İdo Tatlıses’e sarılıp sahneden ayrıldı.

Bu yıl çalışanları ‘tükenmişlik salgını’ etkiledi! Bu yıl çalışanları ‘tükenmişlik salgını’ etkiledi!

Öte yandan İdo hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi. Konser alanını dolduran sevenleriyle ''Bileklerime kadar acıyor'' şarkısını seslendirerek vedalaşan İdo, ter havlusunu da omuzundan eksik etmedi.

Editör: TE Bilişim