EMİRALEM'DE BÖYLE BİR EV YOK, BU EVİN ARTISI ÇOK !

İlan Kodu #6
Tür Satılık
İlan Sahibi / Firma Necla Bağlıbel
Şehir/Eyalet Ağdərə
Fiyat Bilgisi 275,000 TL
İlan Tarihi 13.04.2023

EV EŞYASIYLA BİRLİKTE VERİLECEKTİR.
 
532 m2 arazi üzerinde, 4+2 müstakil ev
1 salon, 3 oda, 1 antre (oda gibi), 1 yemek holü, çok geniş banyo, mutfak, biri giriş katında biri çatıda olmak üzere 2 kiler, evin dışında kullanılabilir durumda özel tuvalet vardır.
Evin şehir suyu ve elektriği aboneliği vardır. Telefon bağlantısı ve hızlı internet vardır.
Tüm pencereler ve dış kapılarda ferforje ve ısıcam vardır.
EV EŞYASIYLA BİRLİKTE VERİLECEKTİR.
 
BAHÇE :
Bahçeye açılan 2 kapı, 1 sürgülü araç kapısı, 1 demir kapı, 2 aracın rahatlıkla park edebileceği fayans döşeli park alanı vardır. Bahçede, evin kapısında ve çatıda özel aydınlatma olmak üzere 4 ayrı aydınlatma vardır. Evin hemen dışında 50 m2 fayans döşeli alan vardır. Artezyen vardır ve sulamada kullanılmaktadır. Evin dışında elektrik regülatörü bulunmaktadır. 300 metrelik sulama hortumu, 50 metre yıkama hortumu, 6 kişilik masa ve sandalyeler verilecektir. ilaçlama makinası, çapa makinası, ikisi de çok iyi durumdadır, kullanımı öğretilebilir, mazotla çalışır. Bahçeye özel lavabo vardır.
 1 kayısı, 2 farklı erik, 4 mandalina, 2 şeftali, 3 portakal, 3 nar, 1 zeytin, 2 limon, 1 greyfurt, 1 karadut, 1 yenidünya ağaç olarak vardır, hepsi meyve verir. Ayrıca kiraz, ceviz ve elma fidanları vardır. Beyaz, pembe ve siyah olarak 3 farklı üzüm, dikensiz böğürtlen, çeşitli faydalı ot (nane, semizotu, ısırgan, fesleğen, vb.) vardır. 75 adet saksıda rengarenk çiçekler vardır.
ÇATI :
3 adet uydu, 2 adet güneş enerjsi kollektörü, 3 adet su deposu, özel aydınlatma, 40m2 teras, musluk ve 20 metre yıkama hortumu vardır. Ayrıca 100 m2lik üst kiler girişi buradan yapılır.
 
MUTFAK:
Üstü tüplü ocak olan çok geniş bir fırın, bulaşık makinası, buzdolabı verilecektir. Tüm ürünler arçelik markadır. 2 adet halı, plastik sebzelik, dolaplar, çekmeceler, mermer tezgah vardır.
 
ANTRE
Vestiyer, iki kapaklı dolap, 37 ekran TV, receiver, halı, yemek masası, geniş bir divan, halı
 
SALON
1 klima, 70 ekran TV, receiver, televizyon sehpası, telefon sehpası, geniş divan, 2 halı,
 
BANYO
Çamaşır makinası, kalorifer kazanı, geniş bir duş, alafranga tuvalet, hazır dolaplar, askılıklar,
 
KİLER
3 çekmeceli derin dondurucu, 3 adet 5 katlı çelik raf, 1 tonluk kalorifer yakıtı tankı, 1 adet ahşap 4 katlı malzeme dolabı, 1 adet vestiyer, 1 adet gıda malzemesi dolabı
 
ODA 1
1 klima, çift kişilik yatak, ceviz oymalı 4 kapılı ve aynalı dolap, etajer ve şifonyer takımı, ayaklı singer dikiş makinası, halı
 
ODA 2
2 adet dolaplı açınır-kapanır yatak, 4 kapılı dolap, etajer, halı
 
ODA 3
1 klima, 2 adet açılır-kapanır ranzalı yatak, kitaplık, gömme dolap, halı

İlan Fotoğrafları



Geri Dön