22 saat önce GENEL

Restoranlardaki fahiş yemek fiyatlarını protesto etmek amacı ile X platformunda başlatılan boykot talebi 20-21 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.

1 gün önce İZMİR HABER

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesinde bulunan metal fabrikasında gece 3.45 sularında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın yanında bulunan diğer fabrikaya sıçradı.

1 gün önce EKONOMİ

Altın fiyatlarının dünya piyasalarında yükselmesi ile birlikte dikkatler altına daha çok döndü. Bu da yastık altı yatırımcılarının paralarını altına yatırma iştahını artırdı.

1 gün önce YAŞAM

Aşir Güler ve kursiyerlerinden görülmeye değer sergi; Ahşaba hayat verdiler Ahşap oyma sanatçısı Aşir Güler ve kursiyerlerinin “Ahşap Oyma Sergisi’ Bostanlı Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluştu.

1 gün önce İZMİR HABER

İzmir için ilk müzikali sahneye koyan ve sonraki sezonlarda farklı özgün senaryolarla yine İzmir’in tarihine ışık tutan İzmir Aşkına Derneği son müzikaliyle Adana Portakal Çiçeği Karnavalı’na İzmir’i temsil etmeye gidiyor.

3 gün önce GENEL

Manisa lalesini koparmanın cezası 387 bin 142 TL. Yılda sadece 10 gün yaşıyor.

3 gün önce SİYASET

Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin davetiyle partiye geri döndü.

3 gün önce SPOR

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, geçtiğimiz günlerde karşılıklı olarak yollar ayrılan Teknik Direktör Fernando Santos ile vedalaştı.

4 gün önce TEKNOLOJİ

Apple, 92 ülkedeki kullanıcılarına, istihbarat servislerinin casus yazılımla cihazlarına sızmış olabileceğine dair tehdit bildirimleri gönderdi. Özellikle siyasetçiler, gazeteciler, aktivistler, STK temsilcileri hedefte. Türkiye'de bu bildirimleri alanlar varsa neler yapmalı?

4 gün önce SPOR

Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı, EuroLeague Women finalindeFransız temsilcisi Villeneuve d'Ascq LM’yi 106-73 yenerek, üst üste ikinci kez Avrupa Şampiyonu oldu ve bunu başaran ilk kadın Türk takımı olarak tarihe geçti.