Önce evden kaçtı sonra polise sığındı Önce evden kaçtı sonra polise sığındı
Olay merkez Yüreğir ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Büro Amirliği ekipleri Yüreğir ilçesinde Koza ve 19 Mayıs Mahalleleri'nde uyuşturucu satışı yapıldığını tespit etti.

Polis savcılıktan aldığı izinle yaklaşık 5 ay fiziki ve teknik takip yaptıktan sonra gerekli delilleri elde ederek bu sabah operasyon için düğmeye bastı. Narkotik ekipleri çevik kuvvet ve özel harekattan oluşan yaklaşık 500 polis şafak vakti 32 adrese eş zamanlı operasyon başlattı. Operasyona helikopterde yukarıdan destek verdi. Önceden belirlenen evlere özel harekat polisleri kapıları koçbaşı ile kırarak girdikten sonra narkotik polisleri evlerde arama yaptı. Yapılan aramalarda uyuşturucu maddeler bulunurken çok sayıda kadın ve erkek gözaltına alındı. Aramalara narkotik köpekleri de katıldı. Köpekler evleri didik didik aradı.

Operasyonda gözaltına alınan bir kadın "Benim suçum yok ben çocuk okutuyorum" diye tepki gösterdi. Bir kadın ise bebeği ve kocasıyla birlikte gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere emniyete getirildi.

İzmir Haberleri
Editör: TE Bilişim