Türkan, yaşam savaşını kaybetti Türkan, yaşam savaşını kaybetti
Alınan bilgiye göre, Adana İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Ceyhan ilçesi TEM Otoyolu üzerinde bulunan bir dinlenme tesisi bölgesinde, M.T. ve Y.K. adlı kişilere ait otomobillerde yapılan aramalarda toplam 51 kilo 300 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden Y.K. çıkarıldığı mahkeme tutuklandı. T.T. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Aynı yerde S.K. ve V.K. isimli şahıslara ait otomobillerde yapılan aramalarda ise 43 kilo 500 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Ceyhan ilçesine bağlı Çiftlikler Köyü sınırları içerisinde bulunan bir dinlenme tesisinde ise Diyarbakır’dan Mersin’e gitmekte olan bir otomobilin bagajında M.Ö. ve A.Ö. adlı şüphelilere ait olduğu tespit edilen 118 kilo 35 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli 2 kişi tutuklandı.

Adana İl Jandarma Komutanlığı ile Karaisalı İlçe Jandarma Komutanlığı yapılan istihbari çalışmalar sonucunda da Çevlik Köyü sınırları içerisinde C.K.'nin evinin arkasında bulunan bahçede bin 350 kök Hint keneviri bitkisi ele geçirildi. Kenevir bitkileri imha edilirken şüpheli C.K. çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


Editör: TE Bilişim