İZKİTAP Fest’e hafta sonu yoğun ilgi İZKİTAP Fest’e hafta sonu yoğun ilgi
 30 Mart yerel seçimlerini işaret eden Yılmaz, “Çiğli halkının görevi emin ellere teslim edeceğinden hiç şüphem yok” dedi. 
AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Çiğli’yi karış karış gezerek seçmene kendini tanıtan, ilçeye yönelik projelerini anlatan Yılmaz, önceki günde Çiğli Egekent ve İzkent mahalleleriyle Çiğli Devlet Hastanesi’nde temaslarda bulundu.
Egekent ve İzkent mahallelerinde vatandaşlarla selamlaşıp sohbet eden Yılmaz, “Çiğli’yi karış karış geziyoruz. Gezdiğimiz yerlerde incelemelerde bulunuyoruz. Çağdaş ve sosyal belediyeciliğin projelerini hazırlıyoruz” dedi. Çiğli’de göreve geldiklerinde hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyleyen AK Partili Yılmaz, “Sorun değil çözüm merkezli belediyecilik anlayışıyla Çiğli’nin çehresini kısa sürede değiştireceğiz. Demokratik bir yerel yönetim, hiçbir ayrım yapmadan kentte yaşayan insanların tamamına eşit hizmet vermek ve halkın tüm ihtiyaçlarını karşılamak için çalışır. Çiğli’nin tüm bölgelerine eşit hizmet sunacağız. Mavişehir’de yaşayan vatandaşlarımızla Harmandalı’da, Güzeltepe’de yaşayan vatandaşlarımız hayata aynı pencereden bakacak. Her yönden mutlu bir Çiğli’yi inşa edeceğiz” ifadelerinde bulundu.
Mahalle ziyaretlerinin ardından Çiğli Devlet Hastanesi’nde temaslarını sürdüren Yılmaz, burada hastane yöneticileri ve hastalarla bir araya geldi. Hastalarla konuşan Yılmaz, hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Adnan Yılmaz’ın son durağı ise Egekent dolmuş durağı oldu. Şoförlerle bir araya gelen Yılmaz, esnafın sorunlarını dinledi.

Editör: TE Bilişim