İzmir’in Çözüm Bekleyen Sorunları. Halk Belediye’den Neler Bekliyor? İzmir’in Çözüm Bekleyen Sorunları. Halk Belediye’den Neler Bekliyor?
 Akay, Ersoy’u rahmet ve minnetle andıklarını belirttiği mesajında, “Türk milletine özgür ve bağımsız yaşama tutkusundan ödün vermeden, tarihten silinmek istenen bir milletin hangi değerlere sarılarak istiklal mücadelesini kazandığının belgesi olan İstiklal Marşımızı her okuduğumuzda coşkuyla eşlik ederek o şanlı günlerimizi tekrar tekrar anmaktan gurur duyuyoruz” dedi.
İstiklal Marşı’nın Türk Milleti’nin milli hislerini en coşkulu şekilde ifade ettiğini vurgulayan il başkanı Ömer Cihat Akay, “Tarihimizin gurur sayfalarından birini daha andığımız bu önemli günde, ‘Allah bir daha milletimize İstiklal Marşı yazdırmasın’ diyerek; dizeleriyle cesaret ve sabır aşıladığı, milletimizin hislerine tercüman olan, milletimizin bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğini âdeta haykırdığı, eşsiz şaheserin sahibi büyük şair ve düşünür Mehmet Akif Ersoy'u milli marşımızın kabulünün 92'inci yılı vesilesiyle bir kez daha minnet ve rahmetle anıyorum.
Ebediyete intikal etmiş başta Mustafa Kemal ve O’nun silah ve fikir arkadaşları ile bütün kahramanları minnetle yâd ediyoruz. Bu millet için canlarını, kanlarını çekinmeden feda eden tüm aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun” diye sonlandırdı mesajını.

Editör: TE Bilişim