Başkan Önal Sözünü Tuttu, Bilgi Teyzeyle Buluştu Başkan Önal Sözünü Tuttu, Bilgi Teyzeyle Buluştu
Organize suç örgütü lideri olduğu belirtilen Alaattin Çakıcı, Kocaeli'nin Kandıra İlçesindeki F Tipi Cezaevi'nde yatarken Adalet Bakanı Sadullah Ergin'e hitaben yazdığı mektupta, öldürülmek istendiğini belirten kendi el yazısıyla yazdığı yazıyı Adalet Bakanı Sadullah Ergin'e avukatı aracılığıyla yolladı. Çakıcı, mektubunda "Bu cezaevinde bana saldıracaklar haberin olsun" dedi.

Hakkında açılan bazı soruşturmalardan söz eden Alaattin Çakıcı, ayrıca kendisini öldürmek için cezaevine parçalara ayrılarak sokulmuş silahla ilgili duyumlar aldığını yazdı, "Sayın Bakanım, benim can güvenliğim ile ilgili problemim yok. Burası PKK'lılar ve solcularla doldu. Onlar da burada ben de buradayım. Başka yere sevkimi istiyorum.

Saygılarımla bilginize arz ederim" diye mektubu bitirdi. Ancak Çakıcı, Mart ayının sonunda İzmir 1 Nolu F Tipi Cezaevi'ne sevk edilmişti. Çakıcı, bu sabah talimatla ifadesinin alınması için cezaevinden İzmir Adliyesi'ne getirildi. Çakıcı'nın burada cumhuriyet savcısına ifade vereceği belirtildi.
Editör: TE Bilişim