İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
Özel İzmir Amerikan Koleji (ACI) 55 yılı aşan bir geleneği devam ettiriyor ve İzmirli gençleri Cumartesi günü, hatırlarından silemeyecekleri bir Bazaar Day eğlencesi bekliyor.

Her yıl bir bahar şenliği havasında geçen ve İzmir’in değişik okullarından bini aşkın gencin de katıldığı Bazaar Day’e bu yıl da Teoman Konseri damgasını vuracak.

Alice Harikalar Diyarında maslından esinlenilerek seçilen“Wonder Bazaar” temasının işleneceği etkinliğe gelenler, kareoke, insan langırtı gibi çeşitli spor ve eğlence aktivitelerinden yararlanmanın yanısıra gün boyunca birçok değişik etkinliğe katılma fırsatını da yakalayacaklar.

İzmir Amerikan Koleji öğrencilerinin dans gösterisinin ardından Rönesans Ajans işbirliği ile gerçekleşecek ve İzmirli genç tasarımcıların tasarımlarının sergileneceği bir defile izlenecek. 1 Kadın, 1 Erkek’le gençlerin sempatisini kazanan genç tiyatrocu Emre Karayel’le gerçekleştirilecek söyleşi günün eğlenceli etkinliklerinden biri olacak.

Gün, amfitiyatroda yapılacak olan Teoman konseri ile son bulacak.

Editör: TE Bilişim