Türkiye Petrolleri’nden İstanbul’un Kalbinde Yeni İstasyon Türkiye Petrolleri’nden İstanbul’un Kalbinde Yeni İstasyon
Uçamayan yolcularını otellere götüren THY Atatürk Havalimanı'nda bulunan yolcularına ise yiyecek ve içecek ikramı yaptı.
Ankara’ya gidemediği için maddi manevi zarara uğradığını söyleyen Hüseyin Aslı, ”Uçağımız iptal olduğu için Ankara’ya gidemiyorum. Burada çok mağdur oldum. Uçak biletimi bile iptal edemiyorum. Bize yazık değil mi?” dedi.

Sivas’a iş için gideceğini beklirten Ahmet Yılmaz, “Uçağım iptal oldu, gidemiyorum. Biletimi iptal ettirmek istedim ama iptal ettiremezsiniz dediler. Param yandı. Dava açsam bile çok uğraşmam lazım. O nedenle hakkımızı arayamıyoruz. Bu yapılan grev insanları mağdur etmekle kalmadı, çok önemli işleri olan insanlar da mağdur oldu” diye konuştu.

Avustralya’dan geldiğini söyleyen Gül Karali ise “Avustralya’dan 20 saatlik bir uçak yolculuğu ile İstanbul’a geldim. Burada 6 saattir bekliyorum. Uçup uçmayacağımız hala belli değil. Bize sistem bozuk diyorlar” dedi. Ayrıca sefer iptalleri nedeniyle uçamayan yolcuların valizleri Atatürk Havalimanı'nda ilginç görüntüler oluşturdu.





Editör: TE Bilişim