ESHOT’a kalite tescili ESHOT’a kalite tescili
6 Nisan Cuma günü Birinci Kordon’da Alsancak Vapur İskelesi önünde Zafer Çebi Orkestrası ile sahneye çıkacak olan Balık kardeşler hemşehrileriyle hasret giderecek.
Geçtiğimiz yıl da aynı tarihlerde konser veren Türkiye‘de ilk ikiz opera sanatçıları olan İzmir doğumlu mezzo soprano Didem Balık ve soprano Sinem Balık; Efem, Yalgızam Yalgız, Ayrılık, Ah bir Ateş Ver, Lüküs Hayat, Hürmüz gibi eserleri repertuarlarına alarak Türkçe müzikallerden örnekler verecek. İkiz kardeşler, Evita Müzikali’nden Don’t Cry, Money Money, Over The Rainbow gibi Broadway müzikallerini de seslendirecek.
Türk ve Arjantin tangoları, çift ses türkülerin yanı sıra bilinen opera aryalar, düetler, Napolitenler ve müzikallerle zenginleştirilmiş halk konseri saat 20.30’de başlayacak. Açık hava konserleri için kolları sıvayan kardeşler, “Halk konserlerimize ilgi her geçen gün artıyor. Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan’ın daveti için teşekkür ediyoruz. Fırsat buldukça Türkiye’nin her yerinde konser vermek istiyoruz, doğduğumuz şehir olan İzmir’de ikinci kez, bizi sevenlerle buluşturan Başkan Tartan, bize heyecan yaşattı. Tüm dostları bekliyoruz” diye konuştular.

Editör: TE Bilişim