Müşterinin Türk Olduğu Farkedilince Ücret Farkı İstediler.. Müşterinin Türk Olduğu Farkedilince Ücret Farkı İstediler..
Almanya'nın başkenti Berlin'de bu yıl 46. kez kapılarını açan Uluslararası Turizm Fuarı (ITB)'nda Kuşadası Belediyesi tarafından açılan standı Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ziyaret etti.
Yurt dışı tanıtım programlarına devam eden Kuşadası Belediyesi, bu amaçla ITB Berlin'de stant açarken, Kuşadası'nın yenilenen yüzünün tema olarak işlendiği stant yoğun bir ziyaretçi akınına uğruyor. ITB Berlin'in açılışını gerçekleştiren Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Kuşadası stantını ziyaret ederek Kuşadası Belediye Başkanı M.Esat Altungün ile görüştü. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Kuşadası standını ziyareti sırasında Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün tarafından karşılandı ve Kuşadası'nın tanıtım çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.
Bakan Günay, Kuşadası'nın 3 yıldan beri yürüttüğü tanıtım çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, başarılı çalışmalardan dolayı Başkan Altungün'e teşekkür etti Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün de Kuşadası'nın yeniden turizmin parlayan yıldızı olacağını belirterek, "Tüm çalışmaları bu doğrultuda sürdürüyoruz. Şu ana kadar yürüttüğümüz tanıtım çalışmalarımızı Berlin'de en üst noktaya çıkardık" dedi.
Editör: TE Bilişim