Fenerbahçe Alagöz Holding Avrupa'nın En Büyüğü Oldu Fenerbahçe Alagöz Holding Avrupa'nın En Büyüğü Oldu
Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde yaptığı antrenmanla Kardemir D. Ç. Karabükspor maçının hazırlıklarına başlayan Sarı-lacivertliler, tesislere gelen çocuklar ile 23 Nisan coşkusunu yaşadı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ne gelen bir grup öğrenci, futbolcular ve teknik heyetle tanışma imkanı buldular. Antrenmanı izleyen öğrenciler yaptıkları tezahüratlarla futbolculara destek verdi. Oyunculardan imza alan çocuklar, fotoğraf çektirmeyi de unutmadı. Bu arada bugün yeni yaşına giren Bekir İrtegün'e çeşitli hediyeler veren öğrenciler, Aykut Kocaman'a da çiçek takdim etti.

Öte yandan Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde saat 12.00'de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenmanı Galatasaray maçında görev alan oyuncular rejenerasyon çalışması ile tamamladı. Diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları çalışmada 2 gruba ayrıldılar. 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından Sarı-lacivertli futbolcular antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı.

SOW, ALEX, VOLKAN VE MEHMET TOPUZ'UN TEDAVİSİNE BAŞLANDI
Sağ arka alt adelesinde 3. dereceden yırtık tespit edilen Moussa Sow, sol ayağında kemik ilik ödemi oluşan Alex de Souza, bel adalesinde zorlama bulunan Volkan Demirel ile sağ aşil tendonunda iltihaplanma oluşan Mehmet Topuz'un tedavisine tesislerde başlandı. Sezer Öztürk ise antrenmanı takımdan ayrı yaptığı çalışmalarla tamamladı. Fenerbahçe, Karabükspor maçının hazırlıklarını 24 Nisan Salı günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.


Editör: TE Bilişim