MEDIAMARKT CLUB KAÇIRILMAYACAK FIRSATLARLA GELİYOR

Tüketicilerine ihtiyaçlarına göre yüzlerce farklı kampanya ile rakipsiz fiyatlar ve müşteri odaklı hizmetler sunan MediaMarkt, hayata geçirdiği sadakat programı MediaMarkt CLUB ile avantajlarla dolu yepyeni bir dünyanın kapılarını açıyor.

Avrupa’nın 1 numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, tüketicilerine sunduğu cazip fırsat ve hizmetlere ek olarak, yeni fırsatları sadakat programı çatısı altında topluyor. Bugünden itibaren tüm MediaMarkt mağazalarından veya mediamarkt.com.tr’den online olarak üye olunabilecek olan MediaMarkt CLUB; üyelerine pek çok avantajı öncelikli ve ayrıcalıklı olarak sunacak.

Hoş Geldin Kuponu

CLUB’a üye olan tüketiciler, üyeliklerinin üzerinden henüz 24 saat geçmişken ilk indirimlerini 50 liralık “Hoş Geldin Kuponu” ile alacaklar.

Hoş Geldin Kuponu kampanya linki

Aldıkça Kazan

MediaMarkt CLUB üyeleri, yaptıkları 3, 6, 9 ve 12’inci alışverişlerinde sürpriz indirimler veya hediyeler kazanacak.

Aldıkça Kazan kampanya linki

Uzatılmış iade süresi

Kadın kuşağı programları kişiyi kötücül yapıyor! Kadın kuşağı programları kişiyi kötücül yapıyor!

CLUB üyeliğinin ilk etapta sunduğu bir diğer avantaj ise ürün iade sürelerinin 2 katına çıkması olacak. Üyeler, aldıkları ürünü resmi iade süresi olan 14 gün içinde değil; 28 gün içinde iade edebilme ayrıcalığına sahip olacaklar.

Uzatılmış iade süresi kampanya linki

Faturasız hayat, özel gün hediyeleri ve daha birçok sürpriz MediaMarkt CLUB’da

“CLUB” üyesi kişiler özel sürprizlerin yanı sıra farklı işbirlikleri ve fırsat kampanyalarından da yararlanacak. Tüm alışveriş kaydının üyelik hesabında, detaylarıyla görülebileceği sistem sayesinde müşteriler, faturasız hayatın konforundan da yararlanacak.

Editör: TE Bilişim