Ingiltere Haberleri

ingiltere haberleri ve güncel ingiltere gelişmeleri, ingiltere ile ilgili tüm video, ingiltere fotoğrafları ve ingiltere haberleri İzmir Haber Ajansı | İzmir Haber Son Dakika | Güncel İzmir haber Siteleri | İzmir Haber sitesi reklamları sitemizde


PARA

IMF, İngiltere ekonomisi için büyüme tahminlerini yukarı yönlü revize ederek ülkenin 2023 yılında resesyona gireceği beklentisini terk etti.

DÜNYA

Rakamlar aile hekimlerinin günde 60'a kadar hastaya baktığını gösterirken pratisyen hekim randevuları krizi ortaya çıkardı.

GÜNDEM
SİYASET
YAŞAM
DÜNYA

ABD, İngiltere ve Fransa’nın, kimyasal silah kullandığı iddia edilen Esed rejimine yönelik düzenleyeceği sınırlı harekat, Türkiye’de sınır birliklerini hareketlendirdi.

DÜNYA

Geçtiğimiz ay dünyaya gelerek tüm İngiltere’yi sevince boğan kraliyet bebeği George Alexander Louis’in yeni fotoğrafları yayınlandı.

DÜNYA

Bruce Willis’in oynadığı reklam filmi İngiltere’de yayından kaldırıldı.

DÜNYA

Dün yerel saatle 16.24’te dünyaya gelen Prens William ve Cambridge Düşesi Kate Middleton’ın oğulları olan yeni kraliyet bebeği sonunda halkın...

DÜNYA

Sürücüsüz otomobiller, ilk kez İngiltere’de denenecek.

SPOR

Türkiye’de düzenlenen FIFA U20 Dünya Kupası’nda çeyrek finale yükselen takımlar belli olurken, turnuvanın en büyük sürprizini Irak yaptı. Turnuva öncesinde...

DÜNYA

İngiltere’nin Birmingham kentinde ormanlık alanda gökyüzüne bırakılan dilek feneri, ağaç dallarına takılınca yangın çıktı. Bir anda büyüyen alevler sebebiyle kentte...

SAĞLIK

On yılı aşkın süredir bitkisel hayatta olan Kanadalı hasta Scott Routley bilim adamlarına "acı içinde olmadığı" mesajını iletmeyi başardı.

SPOR

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'un başarılı iki tekvandocusu İngiltere'de yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'nda tatamiye çıkıyor.