Itfaiye Haberleri

itfaiye haberleri ve güncel itfaiye gelişmeleri, itfaiye ile ilgili tüm video, itfaiye fotoğrafları ve itfaiye haberleri İzmir Haber Ajansı | İzmir Haber Son Dakika | Güncel İzmir haber Siteleri | İzmir Haber sitesi reklamları sitemizde


İZMİR HABER

25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında İzmir'de gerçekleşecek Dünya İtfaiye Şampiyonası’na hazırlanan İzmirli İtfaiyeciler, sıkı antrenman programı arasında tatlı bir sürprizle...

İZMİR HABER

İzmir'in Çeşme ilçesindeki Kutlu Aktaş Barajı yakınlarında, roman vatandaşlarca kurulan çadırlar, polis, zabıta acil servis ve itfaiye ekiplerinin katıldığı mini...

Antalya haberleri

Antalya’nın Alanya ilçesinde içerisinde çok sayıda turist bulunan apart otelin sauna bölümünde çıkan yangın paniğe neden oldu.

İZMİR HABER

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü, orman yangını sezonu öncesi hazırlık ve eğitim çalışmalarını tamamladı. İşçiler, düzenlenen hortum çekme yarışıyla hünerlerini sergiledi.

Torbalı Haber

Torbalı ilçesinde, bir mobilya üretim tesisinde yangın çıktı.

Ankara haberleri

Ankara’nın Sincan ilçesinde bulunan oto sanayi sitesinde çıkan yangın korkulu anların yaşanmasına neden oldu. Madeni yağ ve oto yedek parçalarının...

Diyarbakırhaberleri

Diyarbakır - Şanlıurfa karayolları üzerinde Pirinçlik köyünde bulunan BOTAŞ boru hattında nedeni öğrenilemeyen patlama meydana geldi.

Ankara haberleri

Ankara’da otobanda seyir halindeki yolcu otobüsü yanarak kullanılmaz hale gelirken, paniğe kapılan 52 yolcu son anda kurtarıldı.

İZMİR HABER

Adnan Menderes Havalimanı’nda inşaat çalışmaları nedeniyle tek terminal olarak kullanılan Dış Hatlar Bölümü’nde yangın çıktı.

Ankara haberleri

Ankara'nın Altındağ ilçesinde, 685 işyerinin bulunduğu bir çarşıda yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın yaklaşık 4 saatlik...

Konya haberleri

Konya’nın Kulu ilçesinde bir lokantada çıkan yangın itfaiye tarafından söndürüldü. Kulu Olof Palme Bulvarında bulunan “İsveç Lokantası”nda yangın çıktı.

Manisa haberleri

Manisa'da bir evde çıkan yangında, oturma odası ile yatak odası kül olurken, dumandan etkilenen 4 kişi hastaneye kaldırıldı.

İstanbul haberleri

Maltepe’de bir binanın giriş katında çıkan yangın, vatandaşları uykuda yakaladı. Yangın nedeniyle birçok apartman sakini evlerinde mahsur kalırken, korku dolu...

Gaziantep haberleri

Gaziantep’te bir polis merkezinin bodrum katında çıkan yangın, itfaiyenin zamanında müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.

İZMİR HABER

İzmir’de Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerince hastaların kaldığı bölümlere sıçramadan söndürüldü.

Adıyaman haberleri

Adıyaman'da park halindeki otomobil, motor kısmında çıkan yangın nedeniyle kullanılamaz hale geldi.

Manisa haberleri

Akhisar Kapalı Cezaevi'nde çıkan yangında 12 kişi yaralandı.

Gaziantep haberleri

Gaziantep’te iki kardeş iş yerlerine demirden yapılma tezgahı iple yukarı çekerken demirin elektrik tellerine temas etmesi sonucu akıma kapılarak hayatını...

Samsun haberleri

Samsun’da ailevi sorunları olan evli bir kadın girdiği bunalım sonucu kendini denize atmak isterken polisler tarafından son anda kurtarıldı.

Sakarya haberleri

Adapazarı ilçesinde, bir binanın merdiven boşluğuna atılan sigara izmariti yüzünden çıkan yangın Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekibince söndürüldü.

Adıyaman haberleri

Adıyaman'da, bir ikametin balkonunda bulunan odunların arasında, içerisinde sönmemiş köz bulunan soba kovası, yangına neden oldu.

Ordu haberleri

Ordu’da seyir halindeyken alev alan bir otomobil tamamen yanarak kullanılamayacak hale geldi.

Kayseri haberleri

Kayseri’de büro mobilyaları üreten fabrikada yangın çıktı. Yangın haberini duyarak olay yerine gelen fabrika sahibi, gözyaşlarına boğuldu.

Ordu haberleri

Ordu’nun Fatsa ilçesinde 45 kişinin kaldığı öğrenci yurdunda çıkan yangında, komşuların bağırma sesleri ile uyanan öğrenciler, canlarını yurttan kaçarak kurtardı....

Manisa haberleri

Manisa'da eşiyle yaşadığı sorunlar sebebiyle apartmanın çatısına çıkarak intihar etmek isteyen kadını komşusu ikna etti.

GENEL

Tokat'ta bir ahşap evde çıkan yangın maddi hasara yol açtı.

Bilecik haberleri

Bozüyük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne sanayi yangınlarına daha kolay müdahale edebilmek için uzaktan kumandalı 18 metrelik köpük kulesi alındı.