Arapça Poster,Tabela ve Afişler Kaldırılıyor. Arapça Poster,Tabela ve Afişler Kaldırılıyor.
Adana’da, emekli bir vatandaşın ardından, bir kıraathane işletmecisi de hafta sonu oynanan Beşiktaş-Galatasaray maçının hakemi Bülent Yıldırım ve hakem heyeti hakkında ‘görevi suistimal’ suçlamasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. 
Kozan’dan emekli bir vatandaşın Bülent Yıldırım ve hakem heyetine derbideki performansı nedeniyle yaptığı suç duyurusunun ardından, bu sefer de kıraathane işletmecisi 27 yaşındaki Mehmet İbiş de aynı suçlama ile adliyenin yolunu tuttu.
Öğlen saatlerinde Adana Adliyesi’ne gelen İbiş, fanatik Beşiktaşlı olduğunu, Yıldırım ve yardımcı hakemlerinin yanlış kararlar vererek psikolojisini bozduğunu söyleyerek, hakem heyeti hakkında ‘görevi suistimal’ iddiasıyla dava açtı.
İbiş, yaptığı açıklamada, Bülent Yıldırım ve hakem heyetinin, Burak’ın yerde kaldığı pozisyonda verdiği penaltı kararının yanlış olduğunu savunarak, “Hakem kararları Beşiktaş’ı ve tüm Beşiktaşlıları üzmüştür. Geçmişte Arif Erdem örneği vardı, o da kendini yere atıyordu. Galatasaray kendi futbolcusuna dikkat etmelidir çünkü Galatasaray’ın bu gibi şeylere ihtiyacı yok. Türkiye Futbol Federasyonu’nun da uzun süre Bülent Yıldırım’a maç vermemesini talep ediyorum. Bu yüzden adliyeye gelerek maçın son dakikalarında doğrudan maçın kaderine etki eden Bülent Yıldırım ve hakem heyeti hakkında İstanbul’a gönderilmek üzere suç duyurusunda bulundum" dedi.

İzmir Haberleri
Editör: TE Bilişim